[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (14) 祝成員同小黃豬年大發

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
淨係出MD,碟又唔出
佢呢個係咪要訂先有因為有刻字
咁慳返,唔買 買其他
咁樣衰
唔撚買
@nichan_g1

#Sechskies DVD - Now Here Again ranked number 1 for January 2019 on hottracks .... The DVD was released on Jan 30th, yet we still got number 1 for the whole January ...

http://www.hottracks.co.kr/ht/record/bestList/000401?bestRangeType=C1004&page=1
預左啦
G WALK都唔知拍左咩
唔知係咪又要畀錢先睇到
可否叫楊菊睜開隻狗眼睇下大爺們仲係有價有巿㗎dllm
變咗MD同團綜男團
團綜有咩?
我真係好嬲如果唔係今朝話第一季會出大大隻solo其實唔會咁大期望
好似啲負心漢咁明明比佢呃咗9千幾萬次都仲會信佢
明明叫自己死咗條心
11月拍嗰啲係唔知幾時出啫
仲有巴黎嗰啲
日本同巴黎
唔知YG幾時出來找數
真係唔明係邊個放消息話第一季出大大solo,跟住下午又話冇,心情好似坐過山車咁
負心漢=YG
已俾YG撚到麻木左
其實次次都同自己講唔好信唔好理,但知道真相之後就好撚嬲
Yg真係走數多過食飯
今朝第一發嗰個係財經新聞黎可能啲記者都係挖返啲舊料黎講
正宗尻up冇成本
果單新聞我俾佢撚左兩鑊
1.係winner 2.係水晶
我都唔知前世欠左佢啲咩
追親都係YG
我都係呀,咁先勁嬲
但係真係追得係yg又預咗佢係咁
好頹
根本YG 模式就係出完一隻碟之後就狂開演唱會、dvd 、Sg、MD之後又演唱會
你都要比較下親生仔同親生女先得嫁
人地solo又出 小分隊又出 團專又出
水晶事但要一樣都做唔到
其實水晶都算易養㗎喇,本身fans base夠厚,大大又吸到新飯,每年固定老羅兩個熱門綜藝,大大自帶綜藝資源,啲飯又有錢又肯使錢,基本上30-40歲巿場無敵⋯
冷靜嘅事業家點解咁都唔識計
冷靜嘅事業家如果真係識做生意就唔會淪落到要買榜先出到大字報
唉依加只係loop Concert入面既original version當係新歌咁聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞