Battle Spirits 入坑

321 回覆
7 Like 11 Dislike
中田
挽左好多年挽到brave ar burst就停左
最近睇到馬神彈出返勁感動!想入返坑
買左幾包新野睇下宜家咩料
又多左咩煌臨又咩soul core
有冇人好心可以解釋下比我知咩來
仲有咩新野推介
Ex aid勁唔勁?我都想收ex aid,同埋想問一副完整嘅ex aid貴唔貴
ex aid 係rider入面算係勁 因為出啲牌都接近而家啲玩法(有創界神 而且啲牌效果都ok不過好多牌究極唔食效係最大問題)

幾錢就800-1200都見過( 因為佢創界神 神檀黎斗 係xx起碼300一張,不過其他牌就唔貴)
如果出面街邊成副收多數會過1000
邊度有一千樓下,窮學生一個
都係嗰句係facebook group搵下開po收 不過小心畀人劏
有無deck list 可以參考一下
Thx
未玩過想入坑,朋友話可以買盒SD49玩住先,係咪聽佢講
可以
最好買兩盒 所有主力卡齊3好啲
星龍有幾款
貴嘅千二左右,超神星龍
平嘅就龍輝神或者太陽神星龍,百幾至三百
開post收,卡鋪收就通常貴少少
價錢平時留意下facebook d人放幾錢,日本果邊有d價同香港都差幾遠,不過都可以睇下fullahead、yuyutei之類嘅網
抄牌上官網,BS有個youtube節目叫extreme game,以前未限卡嘅時候幾多人用超神星龍參賽,但可能要搵返舊少少嘅集數,官網會有參加者用嘅decklist睇返
超神星龍冇限,但副deck有2張常用卡都限左1
超神星怕貴等50彈復刻都得(不過10月先出可能個時香港陸沉 )
如果收就最好上fb group成副收出面一張一張收太貴而且每間鋪定價唔問剩係天悅都有差唔多10間 問都問死你
最下左二同代紙咩黎,感覺有d貴
想問下呢副嘢值幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞