Battle Spirits 入坑

321 回覆
7 Like 11 Dislike
1700up
有無嘢要改?
走magic
入白晶同alex
最好入幾張執trash,甲使徒同加速雞
咩係甲使徒同加速雞?
bs35-005, bs38-rv003
主要用黎執返張brave
白忍風,前meta黎
最平果時八,九百
但依家終焉個價又升返上去
可能要千一左右
想問下如果唔入灼熱zero,入滅龍地副deck會唔會差好多
我冇玩過le副
zero最主要應該都係個神域紅色輕減,收唔到嘅就試下其他先
收頭卡,光導個pool好大,唔洗落都得
主要都係超神光龍
仲好撚貴
冇玩n年想回坑,多左好多新野好似成隻game都唔同曬咁
有咩deck推介?
有一堆digimon 02同拉打卡放 有冇巴打需要?冇就扲去卡店賣
有冇賣卡地方推薦?
冇玩 只想儲下拉打卡
有冇話想玩咩色/打法?budget幾多?
紅或黃都可以,budget5-700左右,不過睇情況可以加嘅
同埋依家出左好多卡d效果都未見過,有冇邊到可以詳細咁睇?
紅色>古龍
紅藍混色>地龍海首
黃色>樂族
黎緊下彈紅色會係純地龍deck,10月尾出
效果可以睇 battle spirits 非官方繁體網站,或者港/日官網
遊戲流程、新效果之類可以上youtube睇extreme game(バトスピ エクストームゲーム)睇人地點用,但得舊集數先有字幕
想問樂族有冇邊張卡一定要收?
同埋依家十二宮仲用唔用到
建議成副deck/fullset收
其實依家大家組法差唔多,係部份選卡唔同
十二宮出緊新版,舊卡基本上冇人用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞