[多圖]mk妹下了人生重要決定

229 回覆
878 Like 25 Dislike
條女23歲都咁on9
愛乜春呀?條MK妹遲早咪又係畀人中出即飛
啲字體咁柒做乜啊
Love is Evil.
比悲傷更悲傷的故事,台灣版
果兩個公仔比我畫算啦
呢d句子或者左右銘咁撚長自己記住咪得
事主睇到未
閪毛都未出齊走去紋身
咸了
係咪好滾動 好欣賞佢敢愛敢恨,好有勇氣
睇到好尷尬
又係觀塘間nightmare tattoo😂
呢間野真係惡夢嚟
從前有個人,佢好愛佢女朋友,於是佢決定將佢女朋友個名Wendy紋係碌鳩到。 紋身師傅話:「等佢扯左先再紋效果會好D。」於是個男仔就等到扯左先紋。 經過一番痛苦,佢終於紋左,但由於係佢扯時紋既,所以平時只會見到Wy呢個字。 有一日,佢去焗桑拿,見到身邊有個黑人,咁岩發現個黑人碌鳩到又係Wy喎。 男仔:「你女朋友又係叫Wendy呀?」 黑人:「你UP乜鳩呀」 男仔:「咪扮野啦,見到你個Wy啦。 」 然後,個黑人扯左,但係男仔見到既係「Welcome to the United States America and have a nice day」
diu ,no chinese
i diu le lo mo chow hi
u want do what seven??
if you want 1on1 ,u come
i fight,u,u know??
my power powerful
KO you,you sun of bitch
You disturb me fucking, your spring pocket will be barbecued!
其實句野咁長d字又難睇,真係咩人會細心留意

但個紋身又真係柒過頭
no love no pain 咪算囉,
個explain 個字係咪都寫錯所以用個大X 遮左佢
咁就唔會紋喺手臂啦
屌你老味on99
紋係邊都係佢自己嘅事啦,又無逼你睇,著長袖衫已經遮晒啦,同埋紋到咁藝術,放係你眼前都睇唔出紋乜啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞