[gay post 27]點擊即與肌肉仔仔激情對話

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我們都傻 傻在為一段沒有未來的愛情付出
新春第一炮
今年既coat新春冇之前咁好睇

http://www.javgay.com/2017/01/coat-new-year-all-star-swimming-2017-%E6%96%B0%E6%98%A5-%E3%82%AA%E3%83%BC%E3%83%AB%E3%82%B9%E3%82%BF%E3%83%BC%E5%A4%A7%E6%B0%B4%E6%B3%B3%E5%A4%A7%E4%BC%9A-2017/
係最下面,之後勁click個play入去就睇到,佢會彈好多廣告

adblock幫到你

adblock就開唔到個網
新春第一炮

http://www.javgay.com/2017/01/coat-new-year-all-star-swimming-2017-%E6%96%B0%E6%98%A5-%E3%82%AA%E3%83%BC%E3%83%AB%E3%82%B9%E3%82%BF%E3%83%BC%E5%A4%A7%E6%B0%B4%E6%B3%B3%E5%A4%A7%E4%BC%9A-2017/
係最下面,之後勁click個play入去就睇到,佢會彈好多廣告

adblock幫到你

好似麻麻
你存在 我深深的腦海內 我的夢內 我的心內 我的歌聲內
蒙閉的雙眼 未明白拈上你是何代價
追緊隔離個post
冇啦啦點解有人起勢鬧人
波蘭巴比人鬧到

赤口嘛
新春第一炮

adblock幫到你

好似麻麻

之前好睇
若你擔心你不能飛 你有我的蝴蝶
追緊隔離個post
冇啦啦點解有人起勢鬧人
波蘭巴比人鬧到

赤口嘛

下? 傳統係鬧人架咩?
係為左避開唔鬧人先叫赤口咋嘛?

依加係調轉㗎,好似係
追緊隔離個post
冇啦啦點解有人起勢鬧人
波蘭巴比人鬧到

赤口嘛

怨婦罵街

追緊隔離個post
冇啦啦點解有人起勢鬧人
波蘭巴比人鬧到

赤口嘛

下? 傳統係鬧人架咩?

波蘭baby 呵番
(唔知咩事

赤口嘛

下? 傳統係鬧人架咩?

波蘭baby 呵番
(唔知咩事

冇嘢
Hug me and tell me you love me everything is ok
Hug me and tell me you love me everything is ok

赤口嘛

下? 傳統係鬧人架咩?

波蘭baby 呵番
(唔知咩事

冇嘢

仔仔錫番你未
訓先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞