[gay post 27]點擊即與肌肉仔仔激情對話

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
點解hi親我都係大叔叔

Hi

又係大叔呀今次
1回覆主題失敗
點解hi親我都係大叔叔

Hi

又係大叔呀今次

叔叔
新春第一炮
今年既coat新春冇之前咁好睇

http://www.javgay.com/2017/01/coat-new-year-all-star-swimming-2017-%E6%96%B0%E6%98%A5-%E3%82%AA%E3%83%BC%E3%83%AB%E3%82%B9%E3%82%BF%E3%83%BC%E5%A4%A7%E6%B0%B4%E6%B3%B3%E5%A4%A7%E4%BC%9A-2017/

We’re Sorry!
We can't find the file you are looking for. It maybe got deleted by the owner or was removed due a copyright violation.

新人無po stats

最下面,之後勁click入去就睇到

知我連眼淚也絕不感人

咩操行 忘了

依個要問返 沒有人
來吧 伴我飛

不休不睡去飛

來吧 盡力忘記

兩腳降落何地
來吧 伴我飛

不休不睡去飛

來吧 盡力忘記

兩腳降落何地

讓記憶憑弔
點解hi親我都係大叔叔

Hi

又係大叔呀今次

叔叔

切勿嘗試玩踢爆

我知你唔會
來吧 伴我飛

不休不睡去飛

來吧 盡力忘記

兩腳降落何地

若記憶憑弔

Hi

又係大叔呀今次

叔叔

切勿嘗試玩踢爆

我知你唔會

下 我諗太多

叔叔

切勿嘗試玩踢爆

我知你唔會

下 我諗太多

被害妄想症?

咩操行 忘了

依個要問返 沒有人

只知怎麼考驗你的操行

叻叻 錫啖

叔叔

切勿嘗試玩踢爆

我知你唔會

下 我諗太多

好極了,still Frd

切勿嘗試玩踢爆

我知你唔會

下 我諗太多

I mean 你諗太多
新春第一炮

http://www.javgay.com/2017/01/coat-new-year-all-star-swimming-2017-%E6%96%B0%E6%98%A5-%E3%82%AA%E3%83%BC%E3%83%AB%E3%82%B9%E3%82%BF%E3%83%BC%E5%A4%A7%E6%B0%B4%E6%B3%B3%E5%A4%A7%E4%BC%9A-2017/
係最下面,之後勁click個play入去就睇到,佢會彈好多廣告

下 我諗太多

I mean 你諗太多

是但啦
好討厭 唔鐘意情緒override理智
新春第一炮

係最下面,之後勁click個play入去就睇到,佢會彈好多廣告

是但喇 無咩mood
其實我想 想一教熟睡
新春第一炮

adblock幫到你
我想哭 你可不可以暫時別要睡
即使我們錯 不比他們多
其實我不一定要你回來 只是當回憶又再翻開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞