[EXO-L]南韓男團EXO討論區(13) 舞蹈班提早收爐 可喜可賀 大吉大利 痴線佬開心迎接五巡!

1001 回覆
17 Like 12 Dislike
唉屌
買左樓第一時間請成員黎
鍾大solo又做mc又去探班
一個咁唔講野既人去做mc係咪好好笑先
明明都知道自己幾時入伍都要等0408完左先講
愛麗過節一定要開開心心
今日係2019年既第99日
講要親口講唔靠傳媒
今日知道左之後係公司唔敢喊
不停咁做野不停咁做野
係巴士終於收唔到制
我成日諗你其實係咪都有自己既野心
有自己想做既野但係做唔到
明明都想玩但係做最大要穩重d
無開過生日會無solo過
有時想你aggressive d但係知道咁就唔係你
我知你有能力做好每一件事但係都忍唔住擔心你
明明知你好硬淨但係我真係一d苦都唔想你受
又好怕你出到黎真係無人等你你會好唔開心
我真係靜落黎諗又會想喊
好怕每日都以淚洗面
我真係好想好想你留低
係公司喊
放工撘巴士喊
返屋企攬住啲仔喊
除咗喊 我唔知仲可以做咩
世界上最溫柔嘅你
親自同我哋講入伍日期、做最好兄弟嘅MC、
買好樓令成員慢慢習慣宿舍少咗自己嘅生活、
七週年好好表達對我哋嘅愛、係伯賢生日後先入伍
你叫我點捨得你
一路無咩聲氣,諗住可以拖到首爾場tim我有信心大哥咁硬淨,實係好型嘅軍人嚟,加油
BBMA係完整體前最後一個奬
大家點睇?
exo入咗伍仍然係完整體
對手都幾強,有Ariana Grande
不過EXOL都唔會退縮嘅
係 對唔住我講錯野

忙內生日快樂
吳世勛生日快樂
生日快樂啊我
話咁快就25歲啦 由初初成個bb咁睇住你變到勁man勁男人(依家都仲係bb my bb)
呢排專注學業無追到今日考完econ可以瘋狂追啦
我會一直愛你落去的
Super baby EXO實權忙內義氣團霸太平洋寬肩擁有者吳世勛生日快樂!
希望你可以開開心心
放心同哥哥撒嬌
見到你每一次表演都進步真係好驕傲
知道你落左好多苦工好感動
希望你盡快出黎營業
小分隊solo等你啊
呢排大哥生日,EXO7周年同忙內生日,輪住嚟慶祝
勳b生日快樂
大個仔啦~ 祝你有多啲戲拍 可以做自己鍾意嘅音樂! 大家都見到你有好大進步 繼續努力加油
人唔笑
買樓
吳世勛生日快樂🎂!!!
喺我眼中你永遠都係十八歲 所以有時你變到好man好成熟 我都有種個仔長大嘅感覺 有啲明白點解大家都咁鍾意啲養成系節目
其實你個係心思細膩 好有團魂 凡事都會諗住啲哥哥 好有擔當嘅男子漢
未來可以俾你做到你熱愛嘅事 例如想做嘅音樂 可以願望實現就好了越嚟越多欣賞你就好了
如你所說 要健康快樂啊!!永遠會愛你!!
怪物新人金鍾大
初solo一位祝卡
Chen chen第二個一位
https://www.koreastardaily.com/tc/news/115714

有無人有買
終於出番啲有水準嘅週邊
逼爆商場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞