[EXO-L]南韓男團EXO討論區(13) 舞蹈班提早收爐 可喜可賀 大吉大利 痴線佬開心迎接五巡!

1001 回覆
17 Like 12 Dislike
【亞洲經濟獨家】[都暻秀的決定不與SM再續約]13日,據亞洲經濟獨家報導,#都暻秀[超話]# 最近與SM商討了續約事宜,但雙方決定不合作.某演藝相關人士表示"最近除了都暻秀之外的#EXO[超話]# 成員們全部都同意續約.但是都暻秀對於簽約與否一直苦思到最後,最終還是決定不合作".

呢排做咩事?
嘟嘟啊
SM話係誤報單喎
誤報
我心情而家好似過山車咁⋯⋯

係SM放風定點?次次續約有啲咩隱憂就會放風
搞鳩完佢地未
續唔續約其次 唔好借佢地轉移視線
出五巡定驚啦屌佢老味
今次真係邊啲係CJ系,邊啲唔係,一眼睇清。醒起SM仲同Mnet反咗面,唉
真係好心佢唔參與團隊活動要單飛嘅就走啦
拖拖拉拉做乜啫 淨係識拎住團個名
屌你老母呀?已經喺大po吹撚到54、pcy同嗰班人熟就實有關,仲拉埋上年個19爆料po啲爆料當證據嚟講。今日又傳有人唔續約。我地而家喺自己po圍爐都唔撚得呀?無撚端端被人搞,唔撚呻得呀?
屌你老母mon po狗,死撚返出去呀
好撚心慌
今日先有official fan club出
有九個人片 無事既
相信都敬秀
我信嘟嘟
個app有bugbtw
我收唔到驗証碼
我都覆都好撚嬲,又係個件掛名垃圾
鍾大有youtube channel
好好聽
唔止嗰件垃圾,大po好多人唔鍾意EXO
屌真係痴線,唔中意就可以係咩事都勾佢地個名?
自己本命係邊個自己知,他日自己團出事真係報應黎
咪理佢地啦 根本就只係眼紅EXO紅

雜誌
快點來上我

唔好再去公海同d假膠燥啦
投左soompi未 睇左鍾大channel未
仲有kpopstar IDOLCHAMP photocard投票啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞