[集中討論] C3AFA HONG KONG 2019

556 回覆
8 Like 6 Dislike
其實一路都覺得熟毒撚野呢幾個字好撚trap
淨係華文圈/日文圈/英語圈都有唔少太local解釋唔到neta
仲未計毒撚類型內分genre 動畫/小說/game/聲豬etc
都好難有人cover得晒咁多genre仲要解釋到比個artist+觀眾聽
聽日佢地去迪士尼,各位手足可以去撞下佢地
識動畫都識唔晒咁多套啦
淨係講偶像,dear kiss呢類細團點搵人識,得閒搞下gag講句我真係恭喜你已經算係又唔得罪嘉賓又貼近觀眾文化,有呢種應對既轉數個樣又ok,仲想點
之前相坂優歌黎已經見識過d 差主持。佢係香港已經算係最好。
搵次去動漫節睇下D MC就知咩叫差
之前去等睇machico之前睇埋個cosplay show
個mc真係一個都up唔出,只係識串台下,係咁話要coser影相
好似撞過車咁
Jarvis BB都話差
痴撚線有無咁多Hater
年年看點都係為左睇佢同我地班毒撚互動
成個場d氣氛帶動又好,翻譯又流暢
明顯仲睇得出佢做足功課
話佢差果d死番去fgo舞台算吧啦
返工途中地鐵上聽緊ため息の世界はいらない,聽到想食指指天左右fing
有冇手足送機
凌晨點幾gay how送
船木巴值得去送啦
凌晨機最好喎
放工去
真粉
去送呀 玩到尾
佢14歲開始學日文, 留過1年學, 但日文都真係有7成本地人lv
唔係毒撚, 但又唔抗拒毒野, 算係唔錯喇, 你搵個毒撚出嚟我先唔想睇
真飯
IDOL唔應得DM
你TWITTER留言俾佢啦

冇報咩9up啫,見你地可玩到咁貼以為課得多就可親密d啫
再近 IDOL同飯之間都有界線既有好多野係事務所本身禁止左

佢可以POST你既野上網 但係唔會特登落你個名做CREDIT
佢可以回你TWITTER留言 但係除非有官方渠道唔係既話唔會玩私下回覆
Ic 即係基本上同48g都係一樣因為見有off會以為係鬆過48g好多
FGO果個港女到仆街
講野又廢
第一年只係識鳩叫FGO
10連都冇得玩
巴打沉得好快
其實正常都唔會回你既pm啦
你話有job揾佢做就另計
DEAR KISS 4分鐘 ·
Thank you for coming to C3AFA Hong Kong and staying with us💋

DEAR KISS will depart from Hong Kong tonight by CX524 and go to the Hong Kong International Airport before 11pm today.

We hope to see LIPS around Cathay counter in the airport❤️
因航贏了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞