C++係Programming嘅皇者地位相信未來幾十年都無野動搖到

64 回覆
8 Like 71 Dislike
你地成班唔識分真假膠?
其實 C++ 重煩係當你個 solutions 有幾個 languages,要睇住有冇 memory leak
個 d ,你唔係做一個 template 就得
import sys
print("程序猿表示用咩language 寫並無話事權");
print("有得話事的都係大佬");
sys.exit("快遞黎了");
叫C Hash? C Pound?
data structure
請問C++ d programme 可唔可做到write one run everywhere的效果
syntax改咗, 但寫的邏輯都係差不多。
做compiler 班人又有嘢做了
依家啲quamtum pl都仲要explicitly咁操控gate
不過喺可見嘅將來應該都只會當成acceleration unit咁做,explicit咁控制暫時應該不可避免,個情況會好似gpgpu咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞