【突發】嵐 2020年底活動休止

291 回覆
172 Like 13 Dislike
會放散,之前會博遠少少可能福岡,札幌,但今年都唔知點擺好
但記住要問下個賣家一團會唔會多過3個名
因為聽聞一團多過3個名會被J家禁
例如Arashi一個地址最多3個人名入會
仲要要小心有啲人會用轉運站地址幫人入會
同人互抽 應該打算all in晒東京/福岡/名古屋
但我真心臭手
年年都抽唔中買黃牛
我都係!!
上年買咗名古屋初日
知唔知道而家買黃牛入場而家難唔難
上幾年(我睇都係偏遠地區無睇過大阪東京場)無咩點check但一定要同同行者一齊入場
今年應該會嚴啲,之前都可以一個人抽4張但今年只可以一個人抽2張
抽中左係咪無得轉名架啦? 諗住入左先抽唔到就去買黃牛,咁至少係FC會員唔怕俾人趕
上次我同另外三個飯一齊睇 賣家俾fc ac同pw我地入場
基本上揀人多時間入場 唔好講中文就輕鬆10秒搞掂
我都搵緊方法入會 有無人會telegram開group?

點解轉運站地址唔得? 我仲諗住用哩個申請
因為多過3人用嘅話 J家會blacklist 抽唔到票
如果有人開group可以一齊傾下
我都搵緊方法入fc
淘寶有冇可能
有呀,不過真係要搵D每谷收3人就唔收既地址
我用緊果個係taobao地址,成功抽中過1次舞台,live抽左3次都唔中
要留意返就算係3人地址要同另外2個夾返唔好撞志願,重覆左有機會無效/得一個人中
你係佢地咩 你又知佢地諗乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞