[澳門OMJ good show] Janice 衛蘭 & Jill 衛詩 2019 集中討論區 Post (5)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
留名
Btw,估唔到咁快爆,好感動
好感動,真係好感動,聽到好多好歌,全程實力大爆發咁,聽到好多個位我都眼濕濕

最撚感動係佢唱返my cookie can,起intro個下我以為聽錯,知道無錯個下差D興奮到尖叫咗出黎,真係好撚感動,個下淚水都流埋,Janice多謝你,多謝你真係有聽我地嘅心聲,原本話唔再唱,但依家都實現返我地日求夜求好想你唱my cookie can嘅願望,我地愛死你呀
深圳繼續Good show
個rundown 改得幾好
希望每次都有微調帶嚟新嘢啦
新post留名
呢次真係好希望會出碟/album, 太好聽啦
成朝做野心不在焉,不斷諗起琴晚

香港站個陣會唔會係仲有好多站所以先唔出住,oh my Janice 完左個陣希望可以出番澳門站
一來病唱得唔好, 二來出左仲有邊個去睇
不過so far改rundown 令到個演唱會新鮮左
即係之後出番既機會大?
我同你地一樣只係fans都係估估下
HK OMJ 唔出我覺得仲有一個因素MIGU有做直播
死啦,唔知會唔會簽左畀migu之後碟都冇得出
開心...補番果三場病影響演出...今場完美演出..可惜上次澳門站2017有握手位今次無
呢句真
琴日寒命又係唱錯左個句
但都聽到眼濕濕

計埋香港4場最好既一次
尋晚場show真係好正,係我睇過嘅show入埋最正嘅一次,覺得仲正過上次紅館(我明上次病咗又好難直接比較嘅),其實澳門場都好似幾正,音響我又唔覺好似你地講到咁差咁

尋晚個rundown真心正,都幾多驚喜新鮮位,例如竟然會唱 2004 咁,可以話全程high爆,high到就快要call白車

Btw,我地尋晚high得滯枝棒唔小心整到其他人,喺到講多次sorry先
我同個fd都笑話佢又唱錯 寒命
跪求佢今次出碟呀,今次個show咁精彩
我琴晚都high到唔小心飛左粒燈去隔離位
大家一齊inbox華納集氣
真係比你講中2019年1月內推爆個post
期待深圳站...上次去深圳市體育館啲音響堅正...今次大show深圳灣...正
最緊要睇完番香港方便好多
你越講越期待。澳門janice既表現簡直滿分,希望深圳站都係咁超班
好在我個區D氣氛好好,大家一齊歡呼,如果靜個D區如果得我地幾個叫好似會阻到其他人咁
不如你放埋你send嘅個段野上黎我地直接copy inbox比華納?
我剩係打左一句希望oh my Janice澳門站可以出碟炸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞