今個新年幾多人比親戚整爛野/被送禮比表弟妹?

1001 回覆
546 Like 6 Dislike

又係呢啲on9理論
養你生你就可以做乜都得
on99

哩個真
真係唔撚明啲人點撚樣諗野

只可以講 事情已過左一年 無謂再嬲落去 重點唔係生你養你 係一家人無謂繼續嬲日日對住既父母 但的確個個親戚係好仆街 俾我都會屌柒佢
仲有 巴打已經拎返多過一部ps4既錢 同俾人打一巴根本冇得比

你都on99
大重點係未識認錯個步
有認錯 條氣都順好多
早年我帶隻天竹鼠去落下草地曬太陽,有個鬼佬拖住個女玩,個鬼妹仔掐住我隻鼠個屁股倒吊佢,我嚇到想爆粗果時佢老豆立即屌柒佢,兇到我都驚 仲同我講對唔住。

最後同個鬼妹玩得好開心

好老豆
啲留言睇到好心痛

八年前屋企環境唔係話特別好
老豆賺得雞碎咁多,買左部ps2比阿哥 (個陣讀初中)
點知過左幾個月我媽冇問過就送左比佢個窮撚新移民fd個仔,小學雞黎
個陣我同阿哥嬲到仆街,幾時諗返起都係好撚嬲,成日比說話我媽聽

阿哥已經不在人世
到依家我媽提起佢個fd,我都會諗返起部ps2,但唔會提
我諗我媽應該都好內疚,我都仲係好撚柒憎個兩仔乸

睇到有啲sad

係好sad
呀哥咁候生就走左巴打應該好耐先1接受到
踢狗同抆毛真係cls

佢地一定要比天收
有年黎個垃圾表妹玩到我隻鸚鵡個肚甩毛
隻雀驚到即刻入返入籠間屋仔
我氹左好耐先放鬆返 好在啲毛生得返

第二年黎仲夠膽指住我隻雀:你係咪想再甩毛
我即刻鬧佢 差啲嬲到想抆哂佢啲頭髮 正垃圾

啲塞豆窿真係好仆街
屌睇到好撚嬲
覺得自己好幸福
各位巴打我宜家係差館,搵埋師爺(屌初二好貴
我老母將我套絕版合金星矢送俾仆街親戚個仔,宜家我老母涉嫌盜竊,個仆街親戚冚家涉嫌接贓
我老豆搞緊保釋

Update 開開下家庭會議變成家族清算
佢地幾兄弟姊妹互訴對方不是
到我食花生
強烈要求腦魔巴打開live
唔係新年嘅事。老母送咗完完整整成套叮噹大長篇漫畫畀朋友個女
到我食花生

執哂o野未 唔係食花生時間
到我食花生

過癮,下年應該冇人再互相拜年
到我食花生

笑撚死
上年初一二要返工, 返到屋企冇左部PS4連手制兼Game全套 條仆街仲好意思第日打黎話冇HDMI線,叫我拎埋比佢

從此少個親戚, 兼冇左同老母講野比家用

咁你又有冇數過你細細個整爛你老豆老母或者親戚幾多野?
如果冇 你繼續嬲佢地 但如果有 都一年啦 應該要下火啦 話哂都係養你生你既人黎

你係咪on9㗎
到我食花生

笑撚死

同場有咩人係度
到我食花生

笑撚死

腦魔巴打引爆左家族積落既仇怨
到我食花生

笑撚死

ho ball
到我食花生

如果伯母最後有案底/坐監你都唔會後悔報警?

如果係老豆老母on9, 我會直接扣家用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞