★J慧中時間又到了(50)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
G
又有佢

alone only
通常成績差 才會被欺凌

因為佢地抄功課要靠成績好供貨
u成績好?
ready

好自愚rubbish post 執笠 老貓凍rip
u為咗J腳指 背叛游b need die
U 為咗游b 可接受假嘅
Real游b膠only want 正版
X2
網上爬真係有啲問題,頭先突然連唔到線,於是打1000搵技術支援,例菜叫唔好插router,我話做咗啦,部PS4直插屎為垃圾modem都連唔到,reboot過個屎為modem都唔得,叫佢rebbot我條line, 初頭唔得,約咗人嚟睇突然又得返,繼續派個219頭IP比我

Ok,咁打電話去取消,順便屌鳩佢垃圾屎為器材試過DHCP派唔到IP上唔到網,DNS入撚咗黑洞,解釋唔到域名,咁撚垃圾嘅話我夠鐘轉CMHK好過,起碼租smarttone線平,138 1000M,使鳩比二百幾,幾年前冇咁差好穩定,貪佢出海快過其他先由HKBN轉過去,呢幾年唔知係咪貪平換鳩晒屎為嘅垃圾上機房,極唔穩定

都話屎為除咗抄思科,俾錢思科幫佢起GFW,屎為啲嘢起條毛到,家陣GFW核心器材都仲係思科嘅,pccw咁搞實走客
我睇吓屎為個modem係咪同支國深圳電信個垃圾modem一樣,有個工程人員後台可以hack入去睇吓,估就冇嘅,因為唔係double NAT,有公網IP
早2日先講緊冇試過斷網,網上爬今朝整嘢我嘆,屌那星冇網絡點狙擊老貓呀?網上爬負得起責任呀
老貓die soon.裝v7吖嗱

華為之後換戰它? 澳網路專家矛頭指向微信
https://lih.kg/999674
X2
u Lihkg為敵

need die
支那is watching Vicf

All Vicf transfer data is to 支那

rip soon
賭神電腦

電腦分析,90%現任巨乳is fake

10% is 扮

唔係fake就係扮

(游b is the best)
間間機樓都用華為設備,睇你點轉
真巨乳 特徵

屋企個pccw gpon是hg863

應該最安全,因為現在pccw唔再用,用左hg 80XX
又drop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞