[散工甩底]聲稱入左醫院要打石膏?!

159 回覆
1839 Like 38 Dislike
你閲讀理解拎U?
我都搵緊PT 但烚時間唔知邊到搵
最好笑係d人講到炒散工 唔番就唔番唔洗講聲係應份
同你講聲唔番就係仁慈 成件事錯撚野 兒登果然兒登
香港人大把呢d垃圾無交帶既人 仲成日拎個自己係香港人 身分睇死其他人 好撚心你地咪撚咁低質啦

我覺得樓主佢又無做錯 你唔番咪唔番 cap乜撚野圖扮打石膏仲要拎一舊水 屌你班連登仔撐大你地屎眼咪撚合理化成件事啦 唔係舊錢我有份拎 而個人誠信問題 你地仲話咩個pool好細 就係因為個pool好細呢件事傳出去 個人誠信問題做都唔撚洗搵你做啊 仲話咩他朝做人大佬 收皮啦 成班垃圾連登仔
其實唔想做咪直接唔想做
洗乜搞咁多野講大話
真係仲後生先會驚咁多要諗藉口
大個啲就會發現,唔撚啱咪直接講,搞咁多野其實都係搞著自己
你有冇藉口到人地果到都只係一樣結果,哦佢唔做啦,完
柒撚到就咁打 骨折 第一張已經係
以圖搜圖都唔撚使
講大話唔係問題, 講到俾人知你講大話就有問題啦,柒到呢
一係直接講話唔返啦
遲D一堆連登大神 可比三和
嘩~唔講仲以為整親扮工傷想收錢添
應該點呀?踢爆完去埋勞工處做鳩佢好冇?
想搞大得件事嘅真係打滾多幾年啦
得饒人處且饒人呀,又塞錢入你袋啦
散工甩底咪甩底 要同你講責任?
唔啱就唔做, 求其作個藉口大家心知肚明就算

忽撚左走去問人攞相做證明仲要踢爆串鳩人係咪覺得好醒?

你就真係完全唔識做人
支持樓主個班人唔知咩心態
仲讀緊書嘅小學雞
說算返緊工,自己得罪好多人都唔知
有幾細呀 反而係你d仆街做低晒價錢吸d dse妹做 以前冇七八十都冇人接 而家出60幾蚊加拉到一個客10蚊佣想扮大佬 慳返啖氣啦 東家唔打打西家 如果你為左幾十蚊唱臭人 你先係行內比人笑果個呀

利申 我同意放飛機唔啱 唔代表你可以扮大佬話promoter個pool好細 跟本而家個個都係判上判上判 識你老鼠咩
看破不點破
其實散工放飛機有咩問題?

知道有啲散工 明明報左更話可以番 對方亦都confirm左。 但去到前一日對方會話 ‘唔好意思 我地夠左人 你可以唔洗番喇。’

角色調番轉就唔得?
講大話/藉口話唔撈有乜問題

出嚟做嘢大部份人都係咁
當自己老細咁
正常老細都唔會咁問啦

你估買野叫你影返張單claim 錢呀

咁撚樣問得出口即係擺到明唔信人

仲邊有得繼續做落去

一係等你炒佢,一係佢炒你
樓主踢爆返佢又有乜問題
做任何事都有目的
踢爆佢個目的係咩?
想佢難堪?
費時大家尷尬啫,反正結果都係一樣
正如你請假見工都唔會同老細講你去見工啦
正常點會無啦啦叫人影張相
炒散咋wor 你係有料就唔洗做炒散啦
好撚巴閉?你比幾錢個鐘啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞