天翼之鍊V4.30私服(台灣SER) 【愛玩天翼】

219 回覆
7 Like 5 Dislike
4.3開到咩人?小喬
有小喬
啲裝唔知去邊打 啲網寫好感度會賣個啲,掉到幾萬好感度都冇,應該新版先有
我都係
低lv裝打唔到又冇人賣
你今晚仲得唔得閒帶我升一陣 琴日個巴打帶左我一陣然後就死ser了
可以呀 幾點到 你TG我 honda2688
http://taleswravergg.imotor.com/viewthread.php?tid=72&extra=page%3D1 呢個係部分合成表
森巴鼓 金剛兄弟(艾拉拉4)
完美重置卷軸 劇毒水母 花仙子 叢林偷獵者 枯树精
食人魚盾 叢林偷獵者(入口係赤森上面)
野性的呼喚 寶貝熊
力與美的表現 蟹(地牢4)
各種90級衣服 瘋狂泡泡
215手環 綠沼蛇
滑雪鏡 惡魚鳥
毛線帽 櫻花山(櫻花村下面)
小紅帽 和服貓(櫻花村下面)

愛玩天翼課金箱 = 水晶蜘蛛骨頭60 + 大尾狐的皮60 + 盜賊的寶石60 + 40萬
愛玩天翼課金箱 = 水晶碎片40 + 水晶蝶的翅膀40 + 礦石碎片40 + 40萬
愛玩天翼課金箱 = 冰晶鬼娃的王牌40 + 鏡隱鬼手之掌40 + 水晶蝶的粉末40 + 40萬
愛玩天翼課金箱 = 螢火水晶40 + 水晶的碎片40 + 水之徽40 + 40萬
愛玩天翼課金箱 = 螢火水晶40 + 礦石碎片40 + 鏡隱鬼手之掌40 + 40萬
愛玩天翼課金箱 = 螢火水晶40 + 水晶的碎片40 + 鏡隱鬼手之掌40 + 40萬
愛玩天翼課金箱 = 水之徽40 + 鏡隱鬼手之掌40 + 水晶的碎片40 +40萬

真.殭屍帽 = 殭屍帽 + 賢者之石10 + 魔法師之石10+ 100萬
真.呂布頭盔 = 呂布頭盔+ 賢者之石10 + 魔法師之石10+ 100萬
真.海盜帽 = 海盜帽 +賢者之石10 + 魔法師之石10+ 100萬
真.包包頭 = 包包頭 +賢者之石10 + 魔法師之石10+ 100萬

海底洞穴2(1) 那集右邊可以傳送去耳語2 再行左上入海底洞
海底洞穴2(1) 好多怪 會跌武器(NPC) 掉落物又可以合箱抽野
呢個係平民賺錢方法之一
如果你抽到有數值既擴充 係好值錢
有冇建議新手裝備應該點換法?已有武器
你依家幾lv
我正話試左 真係無
235,有175武
啲話卡雷德有賣75,90武,掉到三萬好感度都冇
今晚玩下先
想玩小武
以前好中意獠牙翼
邊隻職勁
以前玩小麥娜娜
但玩到好低傷同命中
有冇推薦咩職同點加點
圓月殺法 分身殺法
我記得好似紅帽最屈 狂反擊
哇屌你正呀喂 留名
天翼之鍊好野黎 之前都玩過私服

不過等手機版算
果幾條link唔得
acc又申請唔到
我得WOR 琴晚樓主帶左我升
1粒鐘就235LV
一晚235咁快
好快...坐火箭
我以前玩正服最高得90lv
私服最高都係升到180幾
好難升
正服我好似120幾到
私服好似都未試過過200
琴晚樓主帶升果個版圖 吸一隻怪都十萬經 跟住下下都成堆怪咁圍佢,唔使一粒鐘就235
屌那媽 合爆左對原印
屌,申請唔到acc
佢留果個line ID都Add唔到既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞