[你們的女神] 東京血拼攻略 - 牟韻潔, 吳若希, 沈韋汝, 林穎彤

284 回覆
3 Like 200 Dislike
香港人「瘋迷」日本,沒有最愛、只有更愛,去日本玩唔厭,何不地氈式尋訪地道潮店潮物?四位主持吳若希、林穎彤、沈韋汝、牟韻潔懶理公主病,帶你聰明又優雅地反轉東京!參與當地一年兩次的「二手世界名牌大特賣」,件件價值連城的名牌貨品任你揀,瘋狂盡掃只怕拖爆喼拎唔到!尋寶之旅蔓延至東京街頭小店,搜羅絕版二手名牌珍品;出發機場前必到關東最大Outlet,實行上機買到落機!「瘋買姐妹」,衝啊!

第1集 - 血拼二手名牌特賣會 釣魚茶屋刺身上鉤
播出日期: 2019.01.20 (日)

四位主持懶理公主病,優雅血拼東京!先攻陷二手名牌特賣會秒殺包包,逾十萬款限量名牌等你買爆喼!再到新宿百貨尋寶,貴過原價的名牌二手包包贏身價。尋覓日本大正時期古董服飾,了解復古衣裳背後故事。到豊洲市場潮聖,食盡壽司老店與滋味玉子燒;爭買熱爆人氣手信、到釣魚茶屋自己釣鮮魚炮製刺身?動漫粉絲必到年度東京設計展,當季角色扮演造型任你睇!上機前最後一擊,關東最大特賣場「廝殺購物車」,四女不忘傳授血拼貼士。
等睇呢班友影衰香港
另外兩個名好撚陌生
你搶左美斯開TOPIC
有冇人講下個2條女咩來頭
我都無留意
jinny正到
左邊兩個乜水
嗰兩條女乜水嚟
台灣人?
買垃圾
台妺
台灣人
杜 森美 周奕 依家
仲有冇
韋汝台灣嘅,另一個唔知
四條癲雞去掃貨都拍到節目
普通話好un耳
點解有台妹??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞