[多圖] 一句講哂,有線黃浩賢 vs 無線彭建樺

375 回覆
1125 Like 109 Dislike
你都唔唔知咩係
足フェチ
鷲哥咁樣
喺浩賢BB嘅腳趾罅用舌頭瘋狂蠕動

濕潤佢每寸腳趾罅嘅皮膚

再用強而有力嘅口腔深深吞吐佢每個腳趾頭

務求將浩賢BB嘅腳甲屎完全啜出嚟

再喺口中不斷回味浩賢BB嗰陣帶有咸魚味嘅腳甲屎

啊.......諗起都扯扯地
唔知啊,咩嚟?
記得拍片
有線個件贏成件街
其實有線中國組嗰個陳浩暉都幾好丁
#214有圖。陳浩暉都ok。
做呢啲所謂傳媒真係輕鬆
01 經常上嚟攞料
腳膠嘅極致
你早過我好多。第一次出現係樓盤傳真係2015年8月尾。
我係大概2017年中先識佢。
瀡滑梯個扒係2016年4月3日,呢個係我第一個睇Edwin嘅扒。
另一版本係2017年夜晚7點平安夜直播。
如果入門級想識Edwin,瀡滑梯個扒係一個好選擇:
https://www.facebook.com/icablenews/videos/493926660799407
之前水果報有段訪問,佢係旺角騷亂當晚佢報新聞。
老細叫佢用暴徒形容示威者,佢話作為主播要配合公司嘅要求。
CCTVB D主播成班都係讀稿機械人。
真係咁諗都唔好咁講啦
冇著襪仲正呀 d腳味係對鞋度不斷焗住,d腳汗痴住對鞋同腳板

就好似一煲湯係真空煲裡面,對著鞋唔著襪ge腳板係對波鞋入面發烤十幾粒鐘,一除鞋香味全部散發
果班人都唔算暴徒?咁有人去你屋企擲磚得唔得
大學同有線黃浩賢同一個宿舍,佢有上Hall 莊,人好Nice 又唔扮嘢,仲有少少怕醜仔Feel ,我係男都想轉Gay
咁有人去你屋企擲磚放火你會叫佢示威者定暴徒
私下點叫都得,但而家係新聞報道呀,唔係要客觀中立唔家主觀字眼咩?呢件事同拳打腳踢都有爭議過。
好葡萄呀
可以每日近距離接觸浩賢BB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞