喺日本訂咗晚民宿床位,今晚得我一個客,老闆返咗屋企訓我要睇屋

160 回覆
922 Like 13 Dislike
去咗丸岡城,旁邊個短詩館作品好好睇
你個旅記冇多圖既
airbnb囉
我試過住民宿,朝早啲光線射入嚟百份百日劇feel
live緊驚唔夠數據,用緊1.5GB 30DAYS
返香港打
昨晚落雪都好日本
今晚加甜
返左屋,等陣放相
今晚多左兩個中東定唔知歐洲男人,兩個自己一間房,唔同人講野既
唔係好夠日元,打算賣屎忽賺旅費,唔知中東人要唔要,或者職員姐姐

前日去左犬山市,犬山城前一座神社相當紅,門口亦有幾隻守神犬

工作中的日本人

祈福中的日本人

相機為Lomography出品Lomo Wide,係全世界最好用既即影即有相機

Lomo可以聯絡我屎忽俾贊助費,收左錢再插你個Lens flare同鏡頭蓋
城堡外觀已經震懾敵人
犬山城 丸岡城

係呵欠欠 好掛住你同樹仔d圖戰
我都毒遊緊名古屋
琴日訓覺有無發生咩?
我本身都有諗住買lomo個即影即有
無,兩個係法國人,好靜唔講野又好早訓

今晚職員姐姐有個朋友仔嚟左探佢

好大條魚既壽司
照舊返歸上電腦睇先睇到圖
好想食魚
部屋feel 好正 期待樓主講邊間!

啱啱名古屋獨遊返嚟,嫌貴住咗響伏見店
本身想揀名古屋站,因為要搭JR始終方便啲
可能太大張
得罪講句名古屋站附近悶,一係行去大須/榮

我名古屋住First Cabin TKP Nagoya Station,算係住過咁耐床位頭五位設施最好,浴室、洗手間相近,呢樣野好簡單但好多都做唔到,另有大浴池係B1

每日換新毛巾拖鞋,包一套輕便裝去沖涼浸浴

倉內有電視、獨立暖氣、locker,夠哂方便全面

拍得住佢要數高雄一間又平又好住,包早餐之外仲有三溫暖24小時開放,不過出名多基佬
pm互食魚
買,富士唔會再出靚機
獨遊岐阜市都有類似床位住宿
Lomo 啲機次次都影到全黑
巴打有冇教學
Thanks

真,當我由名古屋搭去伏見一個站要200yen覺得貴
臨返香港嗰日就由伏見行去榮
中途經過大須可以留到夠鐘返酒店拎行李

Between 樓主啲Lomo相真係好lomo feel
今次去用富士即棄,返咗嚟幾日仲未曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞