靚靚袁詠儀堅拒美圖filter :🤮

134 回覆
1106 Like 17 Dislike
神童輝
呢頭幫陳健康助選扮係街撞到,呢頭chilam幫政府拍換身份証廣告,明哂!成個package
包過,幾好屌。
咩事咩事
你哋有睇過運財智叻星就知
佢見到錢會狂叫 錢呀錢呀
點解有人話佢閪
我之前做年宵攤位見過佢
雖然佢戴晒口罩黑超
但佢黎買風車 我都認得出佢
佢話買俾仔仔玩 轉頭已經見到魔童同Chi-Lam
有講唔該 幾好人咁啊
佢係靚 不過同佢老公一樣咁撚串
張智霖的澳洲國籍是父母做主加入的。香港,1997年之前,四十多的父母,帶著自己十幾、二十的孩子,一同加入別國國籍,曾經成為集中一時的社會現象。澳洲彷彿是他們的首選,選擇加拿大、新西蘭等也常有耳聞。 “那時候我還小,父母總是很擔心,因此那段時間有很多人都辦了移民。”這種擔心,可能是孩子的前程,可能是他們自己的事業,可能是生活環境,或者兼而有之。 “其實現在回過頭去看,以前的那些擔心是多餘的。”張智霖一臉認真,“很多事情根本不用擔心,它自然有它應該有的一個結果。”

http://yule.sohu.com/20070709/n250970929.shtml

奶共奶到
佢老公成日叫雞
咁佢又真係靚女底嚟,人大咗生咗仔做咗師奶都係靚
啲美圖app加喺佢到真係畫蛇添足
兩公婆串柒柒
呢個真係全街都知
真性情就
真係幾閪下
劉嘉玲好唔好屌
閪到比人封殺得罪星爺同成龍
好似係
成日登報比人捉到
佢係香港無幾個carry到tb頭既女星
雜食到
後生短髮係幾有氣質,不過佢道八婆格氣場大到令佢氣質扣到冇得7788
以前個客 佢好nice好有禮貌
喺置地返工成日見到佢,佢係唯一一個見過唔帶超唔帶口罩唔化妝行街嘅星 去過我公司買野,一啲架子都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞