笑到仆街 唯唯(競徽)係張繼聰ig留言

381 回覆
4129 Like 17 Dislike
男人老狗 女人做都嫌肉麻
書又讀得少、醒又唔夠人醒,個個上去中國賺到仆街佢就發撚晒霉都無人理、講撈又唔夠撈、講做人處事又唔識人情世故 綜合嚟講就係無智慧

話你係鄉下仔真係無錯,慘得過你雄心壯志想發圍,半路途中,路遙知馬力,講少兩句讀多兩本書學吓做劇、做人仲好啦
樓主,摟主你去了哪裡?
係咪壓力大啊!佢好似有點精神不穩咁!

首先前年當選負評王,佢喺萬千星輝頒獎典禮講自己差唔多成年冇劇拍,係靠「是咁的,法官各下」攞到個奬。

之後又生左個女,我估佢收入好緊張揾奶粉錢又揾唔到,共產黨又放棄佢。

佢最近又唔知乜頭乜頭又改名,通常d人覺得自己運滯先走去改名啫,如果唔係做乜無端端改名呢?

呢單嘢一係就想造新聞,一係就係佢湊女壓力好大,short左!
Feel到張繼聰唔係好想理條戇鳩仔
求仁得仁
好似智力有啲問題
你經理會識我
張繼聰答得好大方
想行龍心女大J個路線
好無奈
柒夠未
我喎。。。都唔應?
打錯
係 樓主,我們到了,你在哪裡?
張繼聰果句 大家努力兄弟 完全感受到佢有幾無奈
好似不嬲都唔少人話遇到張繼聰夫婦真人都好nice,唯痿自卑以為人地睇佢唔起,不過佢撈咁多年都係一件奀星嚟嘅

近年咁多藝人返支那奶住共產黨屎眼搵大錢,就算連啲廢柴如的士陳Angelababy之流都水鬼升城隍,呢件唯痿仲要響微博R job做真係笑撚死人
陰公,改完名仲唔夠, 要周圍刷存在感
呢啲嘢inbox算啦,人哋當時有壓力都未必想提番,如果當時人哋都無壓力真心唔理你,你send段咁嘅嘢比人,人哋笑你戇鳩咋
應該係擦鞋 想讚下張生 但講個個例子/事件好on9
真係比足面佢 點知條友仲要死chur
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞