(原來想出名)地鐡俾禿頭男摸下體非禮嘅傑仔 獨家接受訪問

71 回覆
9 Like 141 Dislike
整個過程很快會唔會真係唔小心呀
樓主唔通就係個咸濕佬??
死都要話個受害者老作想出名
果個禿頭男肯定唔係唔小心
佢之前喺佐敦站都試過
落車趁人多成隻手掌摸落人地賓州位度磨
係?

你係受害人?
唔想返工扮俾人非禮搞大件事順便搏出位
Dada chan 你好似有新片喎終於
真的嗎
死韓狗柒頭
哪來的自信
王心凌新玩具
戴晒口罩出咩名,唔通疑似非禮受害者接受完訪問會有廣告公司搵佢拍廣告咩,好心你用下個腦好無
有男人屈你非禮你會唔會即場開拖屌鳩佢?
禿頭哥走已經代表心虛唔知點算所以一心想離開現場
咁多人唔非禮
係非禮佢一個
係咪佢自己有問題
樓主你係唔係光頭佬呀
要出 post 話人係想出名
你就想出名喇走去摸人
樓主應該係非禮人嘅光頭佬 做下訪問都話想出名 on99
大半年前搭地鐵都試過
當時搭緊觀塘線去調景嶺
我企係車廂側面啲企位
去到樂富有個十幾歲嘅男仔上左車仲企得好埋
本身冇為意因爲放工時間
但過左九龍塘站之後
明明架車唔係好逼
根本可以企返開
但佢照企得同我好近
我就開始有啲懷疑
就去到觀塘站 個男仔企係幕門前準備落車
到道門一開 佢左手一野兜落我巨龍同龍珠
個時冇諗過會比男仔搞我 反應唔切
下意識淨係用手肘推開佢
然後佢摸左1-2秒就跑出去
又唔撚係靚仔,成個毒撚咁款,有人摸你賓州執撚到啦
有冇扯?
喂 班gay佬講話事主一定好撚靚仔架wo
點解出到黎咁gay不擇食既
男人老狗俾人非禮就直接開拖啦,戴哂口罩走出黎metoo 肉撚酸
牙傑
2018年10月5日18:35左右
我喺佐敦站落車時佢摸我賓州,磨左幾下
仲用超賤格眼神望我

因為佐敦有間好多中老既hehe桑拿,我以為佢認得我係hehe想撩我搞野
(因為hehe桑拿撩搞野既signal係如果你想同某人搞野,你行過去同佢擦身而過果陣摸佢賓州,佢都有興趣就會摸返你,佢唔想就會禮貌咁推開你隻手)

不過桑拿場有堆50以上hehe阿叔真係超賤,拒絕左佢都捉住你㩒住你,然後摸你啜你對波,諗住搞high你逼你就範,手法同強姦無分別,有時仲幾個阿叔一齊捉住一個人亂摸,直頭想喺桑拿黑房玩輪姦,成日有呢d集體欺凌傳聞,上次親眼見到有個男仔被逼當眾幫廿幾人奶屎眼,個男仔唔想,班人仲推個男仔個頭埋去逼佢奶,有人後面未洗乾淨有屎都逼佢奶,我見個男仔不停咳同吐,d人等佢吐完又繼續推佢個頭埋去人地屎忽度要佢奶,不過未試過有人出來metoo咁解

因為之前喺桑拿場見唔少呢d狼死阿叔,都見怪不怪,不過呢件實在太樣衰,我果日即刻喺Line同我BF講有個阿叔離譜到喺地鐵都咁狼死摸人賓州,當正地鐵係桑拿咁

跟住前兩日就見到新聞片段話個阿叔比人拉左
幾似0樣 唔怪得個gay佬揀摸佢啦
男人老狗一係你就大方d, 一係你就即場開佢波啦
留埋d南泡頭真係on9仔有樣睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞