[JPOP結他女 出道5週年]有無人聽過大原櫻子? (No.9)

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
GYAO! 獨家放送 3月7日 櫻子在 東京打卡熱點 Team Lab Borderless 現場演出!

直播嗎?
不是。

多咗個‪ むにゅむにゅも‬ 版。好想買這個
‪むにゅむにゅ
上面個真人最靚
剛做完ig直播
買買買
港line有冇
難D
https://www.wanghenry.com/2016/11/New-Line-Vpn-Japan-Sticker.html
1.確定 LINE帳號已綁定、且一定要開啟LINE 兩段式驗證(教學),接著移除LINE。
2.Android裝置請關閉GPS、iOS去設定內把"區域"調整為"日本"
3.『手機關機』後移除SIM卡。【請關機後再手動開機、不要選"重新啟動"】
補充:有些廠牌手機在設定中會有快速啟動的設定(EX: HTC),有此功能者請將此功能關閉!
4.Play商店 / App Store(台灣商店OK!)重新安裝LINE
5.完成LINE的安裝後,開始連線VPN到日本(其他國貼圖以此類推)
6.VPN狀態下打開LINE並且務必以FB帳號登入
登入後,看到LINE後台設定的多項服務都與台灣不同下,即確定跨區的動作大功告成囉!
補充:iOS (iPhone / iPad用戶) 請去『手機設定』-『語言與地區』將地區設定為日本!(如下圖)
跟呢度終於成功!
裝LINE及LINE MUSIC時不用開VPN
多謝教學

原來ちっぽけ 連呢個版本都係唔同音源,應該係當初CD未采用嘅版本。聲音更接近原聲,更稚嫩,一定要聽!
出左啦?
昨天發賣喇,可買實體Best,
或想上mora,recocoku或line music聽
有無比較其他歌例如ひらり同以前的單曲或三專版本有無唔同
未download 其他歌
24bit我都係揀歌買算
ちっぽけな愛の歌原聲真係完全唔同,樂隊編排好似現場錄咁,櫻子的歌聲聽到我喊
等緊亞馬遜寄
乜唔係重製黎咩
佢啲reprised version歌聽落把聲全部都成熟左 唱功好左
reprised version係新碟錄
但入面首小枝理子and小笠原秋 版係同原本1 st album版完全唔同
Team lab borderless 嗰4個MV 好正
要VPN 至睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞