窮撚買行李喼,有無推介?

31 回覆
1 Like 0 Dislike
3月尾到4月中會去日本13日想買個新28吋gip,筆直大概1000,有無輕身耐用喼可以推介下?

之前去旅行都係用$500街舖買嘅/申請信用卡送嘅cheap cheap gip,用左一兩次就爛碌又撞凹 朋友用samsonite,真係又好推又耐用,但太貴

各位巴絲有無平靚正gip介紹下

用開polo 唔洗一千
2年內遠征過6次都未死得
用開polo 唔洗一千

係咪Beverly Hills Polo Club?

唔熟呢d牌子
上淘寶買delsey/Samsonite
雙11果陣好撚抵屌

依家貴100-200,但你上天貓買既話點都平過香港,應該都係真貨
amercain toruster,去樓上舗。

American Tourister?
有無款式推介下?

有無款式推介下?

我都有一個呢個牌子既喼,好好推,唔記得30定32寸都唔使1000蚊
係觀塘B出口附近既樓上舖

有無款式推介下?

我都有一個呢個牌子既喼,好好推,唔記得30定32寸都唔使1000蚊

駱駝漆大廈
lojel 抵買
lojel 抵買

其實佢同 delsey 比邊隻好啲
睇過佢哋都好輕
用開polo 唔洗一千

假polo?

一千點買Samsonite呀

一千點買Samsonite呀

去外國網可以揾下。之前made in Europe 千幾兩個一大一細

有無款式推介下?

多謝絲打介紹,過去新年假即刻去望下先
小米 90分
雙11果陣好撚抵屌

依家貴100-200,但你上天貓買既話點都平過香港,應該都係真貨

Delsey而家做緊新年特價OK抵

不過Delsey 28吋d喼個個都4kg - 5kg+,28吋呢個重量係咪好正常?原本仲target <4kg嘅喼添,睇黎我太天真

有無款式推介下?

多謝絲打介紹,過去新年假即刻去望下先

我都有個
900蚊 30寸
你可以去search 阿豪
佢度好多喼 尖沙咀樓上舖
重廈大廈隔黎,有 間野d 喼勁平
$300 28吋

96010637 你whatsapp 下個人

我都係買佢
重廈大廈隔黎,有 間野d 喼勁平
$300 28吋

96010637 你whatsapp 下個人

係咪isquare附近樓上舖?

而家爛左個28吋就係幫襯佢買
阿豪咁多連登客仔
雙11果陣好撚抵屌

Delsey而家做緊新年特價OK抵

不過Delsey 28吋d喼個個都4kg - 5kg+,28吋呢個重量係咪好正常?原本仲target <4kg嘅喼添,睇黎我太天真

28吋應該5公斤啦

利申樓上舖買既日本喼5.3公斤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞