[你們的女神] 菊梓喬13歲輟學賺錢 讀書被排擠:欺負得好厲害

169 回覆
56 Like 372 Dislike
唔係好似
係真係 shame
甚至因為過於自責患上抑鬱症:「抑鬱得最嚴重的時候,我想死,覺得生存沒有意義」,其後曾到加拿大、英國、美國等地流浪,直至2015年底回港

可以去得依d 地方流浪,應該唔會窮得去邊
再唔係就 廣東人.jpg
係囉連登仔連去廣州惠州東莞流浪都無$
o靚妹樣幾撚正呀,做咩咁多人追擊佢?
唔喺靠做雞既話諗唔到其他理由咁快上位
太多傷心的故事,想開口已太遲
( Show Blocked User - 🐶撚狗咁撚😋 )完全封鎖
新人黎講HANA係完勝

但未去到最愛歡迎女歌手
吳弱雞都差唔多姐

做得li行 有幾多個唔係咁樣出身
幫過佢姪女補習,幾可愛
佢咁多牙 比佢含都幾爽 妹下妹下咁
香港地仲有初中輟學呢支歌仔唱
我自己唔睇TVB,亦只識呢個人唱過嘅一首歌,喺文字傳媒同電台都好少見到呢個人嘅蹤影。

自從多年前同大唱片公司傾唔埋之後,參與角逐人數同睇嘅觀眾人數都大減,TVB頒嘅獎都無代表性可言,唔係新聞

攪到個頒獎典禮得啖笑嘅係TVB,唔係班所謂歌手。如果Hana甚至任何歌手都好,無攪是非或者小動作,就唔應該針對個人。好似打工仔一樣,大家都係想做好自己份工,望有人認同。有人覺得你做嘢OK,亦有人針對你。但你唔攪人,都唔想人攪你一樣。

個人太mean,只要睇人唔順眼,總會搵到嘢挑剔,搵到嘢耻笑

好多人慨嘆香港人冷漠涼薄,慨嘆嘅人同加害者都好多,即係點?我希望唔係最可悲嘅情況,即係唔少人同時係加害者同慨嘆嘅人,咁就無得救。我估呢個機會唔低,你睇吓office入面有幾多呢啲人,話人仆街,自己又做好多仆街嘢
女版阿牛?
聽到重回校園係值得讚既
菊花喬個名都優雅過人
見到有啲林峯既影子
( Show Blocked User - 🐶撚狗咁撚😋 )
想屌!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞