睇完fate HF第二章 你問我答 驚劇透慎入

78 回覆
0 Like 9 Dislike
佢文戲好正,有段仲要有好正既作畫
不過一去到打就好荷里活鏡頭咁 不斷拉遠𨍭角度

有場仲好似變形金剛咁打一下爆一下
係山頂落雨果段又係感動
先輩 我唔係處
士郎果下真係型
新手想問 紅A其實係咪知道櫻既過去??
定其實佢係SABER線未來既士郎 所以唔知櫻既過去??
利申剩係睇過FATE/ZERO 同FATE/STAY NIGHT
唔知 紅A只記得saber 其他都係零碎片段記憶

Fate三線都唔會變紅A 不過變紅A係近似fate線
多謝解答
順便問多題 金閃閃比人秒殺係因為佢真係廢定佢未出盡全力就比人秒殺
或者因為佢其他兩條線都太搶眼所以HF線要做配角比戲份其他servants?
記得N年前睇ZERO同stay night 佢係入面根本就係無敵既存在
一直都吊兒郎當未出全力同其他servants打過
好難想像佢咁勁比人壓倒性一下秒左
佢係 柒
日常輕敵
本來係金閃閃打到黑櫻毫無還手之力瀕死,然後發動老馬S諗住唔洗自己落手佢都會死,轉個靚身打算離開時俾絲帶捉住直接被黑泥捕食
由於佢太變態唔立即消化嘅話有能力衝破黑泥所以做成消化不良,係令黑櫻崩潰嘅主因
咁其實金閃閃算唔算係最強SERVANT?
保有技能:老馬ex
想開世界大戰?我唔會俾你釣到
奈須欽點從者天花板

不過後來出左fgo成堆神(伊斯塔、羽蛇神etc)嘅從者 書已食
金閃閃只係秒殺路人模式既櫻
係黑影收佢皮 唔係黑泥 黑泥只係聖杯溢出既內容物
黑影係大聖杯系統既GM
唔係有能力衝破黑泥 係黑化污染唔到佢 先消化佢轉為魔力
zero果陣都唔係佢憑自己能力衝破 係污染唔到佢 聖杯當佢異物嘔出黎
幾時有bluray買
蘇美系都會老馬
勿忘慘被另一世界線嘅自己伏自己嘅金星女神

FF香港都有得送就好
DLLM 第3章叫SPRING SONG 仲唔係做春天到來
個監督都好似係櫻控
我想睇櫻之夢
一睇就知係櫻控 SABER同凜都冇得係動畫同士郎扑野 櫻有得扑野
櫻之夢好大機會要等BD啦
一定做true end la-.-
咁櫻線真係要扑左野,士郎先會有決心放棄昔理想

中出唔即飛
file定海報黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞