大圍到底有咩好野食

178 回覆
5 Like 0 Dislike
不過新年後加左價…嗯,以佢個價黎講,食到既炸髀係唔錯。
西餐撚
Plateform
Speak easy
有冇人食過小肥豬扒餐廳
d豬扒正到
老表雲吞麵 雲吞足料
愈食愈貴 由$16碗食到$25碗
陳記加價我都無所謂 起碼係好食同有心做 寧願加價食佢都唔食三洋源記個啲
三洋源記呢兩間就直頭離晒譜啦。
金城識食一定係食香茜牛肉米
前題係你會食芫茜
https://goo.gl/maps/7weEZAvqkwH2
google map街景圖睇得到但價錢已經好多年前
上年見到係 48,新年加價好似去到 50。
無計啦 都係要向現實低頭架啦
48蚊有湯有野飲有兩樣送算係咁啦 事頭婆同入面個4眼後生仔又吹得
金城宜家加左價食個肉餅飯都要56無野飲 態度又差 你唔好諗住入去可以揀位坐 見過有地盤佬入去1個人坐卡位比佢地話1個坐圓台搭台啦 個地盤佬話佢3個有兩個未到 跟住佢地話咁你到齊先坐啦 個地盤佬即起身走人
如果大圍唔係得佢呢間有得食大塊肉餅飯我都唔鬼食佢 靠個幾樣野食起左朵之後 鳩撚屎屎
手撕雞係咪加租執笠?
好似話做埋3月
但我唔明手撕雞腸粉有咩好食 食過一次 兩樣野根本唔夾 以前未賣廣告既時候 根本間野就拍烏蠅 冇人幫襯
利申 : 買開例牌淨雞 食親第二日都火燒後欄
坤記腸粉
強記 , 雞粥乳鴿小炒都好食, 價錢偏貴但大大碟上枱 啱一大班人
老表雲吞麵 ,上面講左
亞婆豆腐花
顯徑 洪館地道小食 , 家庭式自製食物 : 漢堡扒, 梅菜扣肉 , 醉豬手.
老實講,唔係抽起條筋想食菜莆,真係唔會去金成。貴又貴過人,態度衰過人。
問題係大圍冇乜好野食
田心警署對面既 生昌
覺得幾好味算抵食
我對午餐要求唔高,但求填飽個肚,所以我係對面茶仔常客…辛辣麵餐抵食!
12蚊食起
m3 italian
無錯 菜莆唔洗加錢有得你食算幾好

同埋真係想同其他人講 唔好再吹捧 坤記腸粉
好撚垃圾又污糟 態度又差 見有人黎做訪問就奶晒鞋底 有次買燒賣牛肉拎走 佢問我就咁揸住?我話要袋 條肥婆即刻秒鳩我 跟住仲要唔找錢
燒賣大圍小食好食過佢 牛肉又貴過人 腸粉我食兩條成包掉左 勁鞋食
成日見到啲人外區特登黎潮聖又打卡 我心諗山長水遠入黎食垃圾
10年前佢係好食嘅 可惜今非昔比
新翠街市個間都好食過佢 可惜比領匯搞到汁左
垃圾坤記咪撚再吹捧咪撚再食
金城 肉餅飯, 贏哂
佢平時收得早, 閒日無機會試
616 火鍋好食
真係估唔到公屋裡面
有米芝蓮質素
快餐店價錢既食肆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞