強烈要求Admin做野 唔好再視而不見 Husky #1402 多次重複我出d post

215 回覆
3 Like 57 Dislike
開埋咁撚多垃圾post 整到我搵左成分鐘

咁你幾時先肯正視問題?

1.
開個post都要問過你 都要你批准?
你邊撚個呀? 係個咁既forum都要玩權力遊戲?
你咁多年做左D咩衰野?
你自己心照啦, 去到邊都搞到神憎鬼厭

2.
就算我唔開post 其他人咪一樣會開
D人咪又係一樣走去第2個post
咁撚早開有撚用?
搞你老母事啦 都唔知邊撚個搞事
都唔撚諗下點解會冇人入你個post
D人反而會入去遲開果個post
其他人撞post, 都會講番去邊個post先岩
而你呢?

3.
重覆你老母啦
你開D漫畫post有邊撚個post唔撚柒係重覆?
一個翻譯一個post 情報又一個
你好意思話我重覆開post

4.
你睇就可以開
我睇就唔可以睇?
咩撚邏輯黎

5.
喂喂喂
我邊撚度post病毒link
快D post條link黎睇過

6.
我都唔知仲有咩
等我諗諗先

利申: 一個冇人理既1999小薯
收皮啦 屌你老母
咁不滿!杯葛囉、走囉
間唔中都留意到呢堆post 其實做緊乜鳩 小學雞鬧交?
出6c信啦 唔洗俾面!
問井台豬
幾時躝?
佢搞我
你自己on9開先
隔左一年 第6個問題

6.
咩野叫重覆你D post
你post D文字你有版權? 唔比人用?
以DAL為例
我定你所post既cast, staff資料 wiki可以搵到晒出黎
https://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%83%87%E3%83%BC%E3%83%88%E3%83%BB%E3%82%A2%E3%83%BB%E3%83%A9%E3%82%A4%E3%83%96
你可以用呢D資料 我唔可以用?
根據Wikipedia所示
https://zh.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:%E5%85%B3%E4%BA%8E
在互聯網上運作的維基百科其文字和絕大部分圖片使用共享創意 署名-相同方式共享 3.0協定和GNU自由檔案特許條款來提供每個人自由且免費的資訊,任何人都可以成為條目的作者, 以及在遵守協定並標示來源後直接複製、使用以及釋出這些內容。
唔識中文?
佢地要屈我

然後出事就推比我
咁病毒係邊 any virustoal report?
我都想知邊隻game crack 係唔比人當病毒
出post要問過你?
你邊撚個
呢點我師傅講過搵下篇野先

而且係你搞我先 用埋曬d藉口

你d野有係我度copy而我有更改過
又要搵成年了 大家可以潛番成年水再上黎抖下氣
唔好9up幾句就當答左我啦 笑死人咩

講下邊D係我抄你既?

copy wiki staff 頭6行

而你呢?

係咪copy晒wiki?
copy晒成個wiki page上黎啦不如
https://ja.wikipedia.org/w/index.php?title=%E3%83%87%E3%83%BC%E3%83%88%E3%83%BB%E3%82%A2%E3%83%BB%E3%83%A9%E3%82%A4%E3%83%96&action=edit&section=23#%E3%82%B9%E3%82%BF%E3%83%83%E3%83%95

我既CAST

你既CAST

一樣? 你咪又係wiki順序copy and paste

你想話連套野既角色或者聲優係唔一樣既名呀?
don't play la ching
定你冇睇過DAL呀
你睇清楚我個cast排序啦 我就唔似你跟住wiki copy既

1. 男主行先
2. 跟住係第3季既主角 即係今季係講折紙同七罪做主場
3. 下面再由精靈一至十咁排
4. 2打6
我都未貼比較圖
你就係度搵位企定高牆

你自己搞我就新扮曬野
柒左就算啦 次次都話點點點 隔左陣又冇左回事
係到兜 用黎用去都呢招
你唔厭 我都厭啦
至少我唔似你呢個小人咁 係後面做埋晒D小動作
咁我都仲有其他招未出既不過ebb都比人搞左先

依家唯有搞左仙人先準備完成

你自己要搞我先就話我錯

你唔搞我理你做乜
次次係其他網群組講完都未準備起手作就比人搞砸左
改左乜,證據呢
真係丟人現眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞