[1月新番]輝夜姬想讓人告白 真心支持討論區

1001 回覆
76 Like 9 Dislike
Up左了、剛回到家見到第一時間睇完先
呢套真係好高質
我覺得仲正過上年套高木同學
同埋counter書記嘅後宮王石上會計
最尾閃到盲
我係覺得動畫做得好
漫畫2套我都鐘意
但動畫高木我只睇左3集
個作品名本身都唔係作者改 係個漫畫編輯幫佢改 逼佢用

佢本身想改套作品名叫 「IQ」
咁iq又幾唔吸引人睇嘅
有冇人期待緊OP full version
佢前一套作品就叫 「ib」
風格黎
唔知點解睇左做 1Q ...

CHIKA CHIKA CHIKA CHIKA
CHIKA CHIKA CHIKA CHIKA
但個ed 可以話係幾年先見一次既程度
係one in a decade先啱
ED 高質,製作組明顯有心做,唔似得某套季番趕到op ed 都冇,甚至大崩。
不過呢個ed我覺得質素同violet evergarden op 有得比,畫功同係比唔上架啦,但流暢度黎講有得比,有過之而無不及。
原本我都係打十年一見 但廢事講得咁肯定 家下既作畫廚太恐怖
Anyway, 期待製作組仲有力整其他ed (特別係會長)
應該實有會長出黎rap
今朝返工前都忍唔到再禁多次3ed 黎睇
地獄rap
https://www.bilibili.com/video/av42044700
ed好多動作都係喺原作出嚟 之前睇過圖版
今次有片
下集應該鐵定有書記媽媽出場來連接今集ed
以後下集ed就係會長

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞