咪再蝦我軒軒!!!(張敬軒)

40 回覆
77 Like 21 Dislike
搭緊車貪快姐,醒到你
又表演食餅
我所表達既唔係話佢差而家,唔洗咁敏感。意思係話政治立場令佢失去左好多本地大品牌夠膽用佢,eg L’Oréal 單野,香港而家咁政治正確,呢d公司驚得失人係無可厚非,亦都係事實。但我所講既係當政治領袖或者係爭取民主既人係香港既景況,同大眾政治冷漠,加上好多人覺得對香港失望,就算呢d人有事,大家實質行動係無。你都識講,佢而家都主要係台灣自己搞brand,都係靠自己一直以前儲既人氣,有自己fans base同外地支持,但對佢係香港發展既影響係一定有 少左主流媒體暴光對一個artist 黎講影響好大。

我知你好了解你偶像,但我講既係社會個意識形態同宏觀既情況對一個artist 無論係商業,主流市場,間接亦都令到少左好多人認識一個好⼀個歌手,係可惜既事情。
其實我諗軒軒都唔想大家嘈, 佢咁好人屎 ,樓主你send佢啲相好靚仔啊, 總之係為香港樂壇好香港好就得啦!

d圖cut得mama wo
求教學, 土炮whatsapp sticker 我唔識幫佢整嗰啲顏色底
最經典係tvb嗰張粵劇想我搵咗好耐 我要多謝冚家軒提起件事
https://youtu.be/gIupNgL8SZI

點可以無呢條經典片段
呢條片真係好經典, 屌!但單嘢假嘅
而家呢隊band還有存在嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞