【I/A】第七史詩 에픽세븐 Epic Seven (45)性女史詩

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
食埋野先 可能等到一陣順豐送埋野黎先訓
一講早餐我就勁想食m記板燒雞扭扭粉早餐
早兩日收工都買左黎食
忍左好耐 下次番香港一定日日食m記早餐
仲有脆香雞翼
我都好耐無食過雞翼 比你咁講搞到我一陣想食
好多野想食 仲有米線果啲 成年幾無番過香港了唔知有無加價呢
實有 依家出去閒閒地都50蚊走唔甩
雖然都預左會加但加到50好似有D多
雖然價錢東京都差唔多
你講邊D先 米線都仲係30零40嘅 但茶記個D好多都50UP
茶記50UP 認真呢
以前我食頂多43 45左右包埋野飲
依家好多都40幾加埋飲就50
我琴晚去食個薩利亞都差唔多1000Yen
日本係街外食其實都唔特別平 可以有籍口成日都去女性友人屋企痴飯食
食松屋咯 我好鍾意食松屋 上次去晚晚都買個番去食 再唔係就磯丸
磯丸水產? 我前果派差唔多每兩個星期食一次 埋單差唔多20000yen一次
松屋我覺得一般般
btw 開24係幾方便夜晚肚餓會去食下但大冬天三更出半有係D想死
磯丸上次同班FD去食食左十萬YEN
我自己一個人去日本嘅話好鍾意食松屋依類街坊野 同埋自己去坐壽司BAR食
旅行又唔同嘅 btw係1人1萬夾埋2萬 磯丸有隻酒係叫風神定唔知雷神 果個唔錯
壽司我比較小食 但之前係中野食過一間幾好食嘅
我都想去個邊住
今年年中應該自己一個人過去日本玩
年中我應該已經入左U 到時又可以同女女去睇煙火大會
btw個人覺得男性去日本玩年中一定係最好
點解 諗緊去東京定大板好
去睇煙花浴衣日本妹
今年新年號唔知啲煙花會唔會好睇啲呢
btw單就煙花黎講香港啲煙花一定好睇過日本 但氣氛一定日本好D
香港D煙花睇到厭 巴打你住日本邊區 睇下到時約唔約到你
東京 我而家住荒川區
但我過一排會搬所以未確定到 但一定係23區同唔會特別山卡啦
畢竟學校係市中心
如果到時大家仲係依個POST到吹水的話 飛之前同你講聲先
無問題
我都已經差唔多半年左右無同香港人食飯了
係個邊唔捨得走呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞