[扮工好悶]返緊工又冇野做嘅不如入黎吹下水(262)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
唔戴smartwatch
只戴機械錶
龍翔道最快。畢架山。灣荃特快
G shock窮撚表示
今日見到隻G Shock幾正.

GW-B5600-2

這些 GW-B5600 Connected Engine 型號採用 5000/5600 系列的獨特方形設計,仍舊保有與原版 DW-5000C 相同的基本形態。
功能方面,這些型號專為精準計時功能而設,能使用 Bluetooth® 數據傳輸以及 Multi Band 6,以從全球六個發射站之一接收訊號支援自動時間校準。亦可以使用智能手機上的 G-SHOCK Connected*1 應用程式,從互聯網時間伺服器上獲取時間訊息。
其他功能包括可穩定供電、結合 CASIO 原創太陽能節能技術的 Tough Solar,高亮度全自動 LED 燈,世界時間,以及更多其他功能。星期指示器設有六種不同語言*2,一按按鈕即可設定本地時間。
採用先進模組,能高密度裝嵌部件,同時不影響手錶的尺寸。以上各項細節造就了外觀與性能兼具的時尚手錶。
智能手機連接(約 300 個城市和用戶城市的世界時間設定、自動時間調整、簡易設定、提醒、時間和地點、手機尋找、7 段電池量指示)
Multi Band 6(能夠從全球六個發射站之一接收時間校準訊號(日本(兩個)、中國、美國、英國、德國),自動調整時間設定)。
Tough Solar
5 個世界時間
全自動超級光源照明(可切換 2 秒或 4 秒照明時間)
六種語言的星期數
G Shock窮撚+1
毒撚油頭
自我都可自欺~~天生鬥士難自棄~~~
smartwatch 一係買top notch
姐係Garmin Fenix 果啲

買咩samsung / lg / apple watch 果啲真係好on9.
成日做粗重野 點夠膽戴機械錶
照妖鏡咩
我落西都係機械錶.
加左14%人工
叻叻wor !
你唔洗落手做喎
咁性開放辦公室呢
邊個話. 我都要搞小型鐵器.
落手砌個C FU戴緊daytona呀.
袋住部XS Max 呀.
我有隻S0 SS
放左係度一年有多.
文員都要落手做野.
人手不足.咩都要做.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞