行維園見到女朋友攬住第二個男仔

1001 回覆
1088 Like 17 Dislike
睇依個post 近視都醫番好
護眼post
中出即飛啦
你男人老狗大方啲啦,Alex對眼真係有事架,醫生都話要望多啲綠色野,所以先搵左你女朋友幫一幫手姐 前排佢話性無能都係你女朋友醫番好
樓主係猴年最戇鳩既男人
樓主係衰在一開始好蠢咁直接問人,搞到人地有得慢慢度啲垃圾藉口,雖然個藉口又真係太柒

樓主你放棄佢啦,反正你都唔會信佢地無嘢。佢啲姊妹又憎你,就算真係佢錯,都未必會幫你。
所以佢都唔會認自己呃你架啦,除非你女友仲未搵roy 同jessica 夾口供,而佢地又會同你講真話。

快啲搵朋友出黎傾下玩下啦。祝樓主新一年搵個新嘅好對象

無追post, 紅字係真
係就死左九成

樓主自己話,邊頁講就唔記得
你問佢係唔係當你個腦岩岩做完手術 定佢自己個腦做完手術
帽事既
我係個女仔一定會首先屈你誤會
然黎當樓主屌出哂巴絲打嘅意見之後
會扮哂體諒你 終於知道你感受
然後喊哂咁跪求原諒
叫你畀次機會佢

劇情來來去去都係咁上下
成個Post綠到
就嚟雞年
你條女梗係要應下節
樓主係衰在一開始好蠢咁直接問人,搞到人地有得慢慢度啲垃圾藉口,雖然個藉口又真係太柒

樓主你放棄佢啦,反正你都唔會信佢地無嘢。佢啲姊妹又憎你,就算真係佢錯,都未必會幫你。
所以佢都唔會認自己呃你架啦,除非你女友仲未搵roy 同jessica 夾口供,而佢地又會同你講真話。

係就死左九成

佢啲姐妹都唔多鍾意我
佢啲姐妹都有叫佢換男朋友
因為我有時對佢都幾差
Alex好快sd呢個post比佢

應該一早知啦
依家又要繼續諗嘢兜

仲唔講分手
唔好意思 頭先lai西個陣俾你條女啲西水掩親隻眼

係就死左九成

佢啲姐妹都唔多鍾意我
因為我有時對佢都幾差

你真係ON99邊有人一黎就問人係咪同狗公一齊行街
弱智都識諗藉口啦
唔好意思 頭先lai西個陣俾你條女啲西水掩親隻眼

大笑左出聲

假意和好中出即飛

係就死左九成

佢啲姐妹都唔多鍾意我
因為我有時對佢都幾差

咁就算吧啦 都唔會拍得長

雖然仲未講分手
但又回得唔錯

仲唔講分手

都算請左分手啦
我覺得你應該即刻聽佢電話即刻見佢 然後用手提直播 由我哋作出專業判斷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞