秋冬衣著討論區(2)

890 回覆
3 Like 6 Dislike

收左了 好正!!!
高瘦咁囉 成日俾人問執到咁正去邊到玩
我成日向人推廣恤衫
嗚呀好正
我有個ex返工要著裇衫 佢返工著裇衫嗰陣我就鍾意佢多啲 平時出街唔著我會無咁鍾意佢
有啲M底女仔鍾意俾著恤衫或西裝嘅男人箍頸 (少少離題,sor)
就係我

都係講返著衫 呢幾日香港是咪凍
下個星期返香港一個星期唔知帶咩衫
~3700
到底有咩波鞋可以易襯日系斯文LOOK
唔想著咁多CONVERSE
有冇邊款/牌子推介?
spalwarts
common projects
要打領呔個人喜歡spread collar ,嗰領嘅角度易襯啲
唔roll袖嘅話我會著French cuff嗰啲shirts 貪佢有格調仲可以玩埋袖口鈕
不過平日著會嫌太隆重
呢啲都好formal 但係真係好有感覺
貴有貴買平有平買
下至uniqlo M&S,
上至度身訂都有
通常都睇款睇質地我好少追牌子
質地我真係冇咩推介 因為我隻隻都有少少 著落去係熱啲涼啲嘅分別
假日通常著oxford shirt (領有鈕嗰啲, 應該周街都係) 綿質啦
其實我冇咩研究 只不過覺得恤衫好靚!
特別係tailor-made!
短袖恤就, 不了
呢幾日幾凍
以前我都瘋狂買恤衫,覺得好靚,而家個人愈大愈懶,出街都係迤鞋走天下
要見啲重要既人先著返好少少
覺得你對恤衫好有研究
巴打講下用喺邊
muji waterproof tote 580hkd
https://www.muji.com.hk/en/product/4550002635152
common projects 195usd
#574個pullover 190 usd
條褲幾靚
請問香港會唔會有門市有得賣呢兩個牌子既野
恤衫真係男人嘅浪漫 就算冇西裝外套都好
事關個人都懶懶地唔算好fit
個樣著sporty少少有啲啲格格不入
Lane crawford好似有common projects
女人都覺得裇衫好浪漫
絲打自己會唔會著?
見到你講完我今日就著
我瘦撚無鬼佬著到咁好睇
巴打我覺得咁樣已經唔錯 介唔介意影埋下身嚟睇睇 想參考下
唔影啦
條褲係Samuri Jeans S711VX
太約係咁既樣
巴打今日係咪著咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞