(多圖)3個本土美少女醫生,你會揀邊個

655 回覆
565 Like 128 Dislike
解封條on9仔睇罵戰幾好笑
巴打係咪識中間 好撐佢 不過佢應該係有厭食症先變咗咁 希望佢好得返食返肥
另外好奇一問 厭食應該點醫
佢想引我注意姐
邊單
斬父母果單?
3個都識
純粹有同理心姐
我覺得佢 或者一般人唔值得比人評頭品足
係啊
樓上一直有小學雞咬我
真 佢又唔係特登整成自己咁 好驚佢見到啲人啲mean comment之後諗埋一邊
睇下佢咩原因 ...嚴食都有幾種...
點睇都係右
唔係話吸收能力差食多d就會吸收多d 明唔明呀?
你個胃唔使抖架 新陳代謝速度行緊光速?
究竟幾無常識先有咁既logic
仲有通常食極都唔肥既人係欠缺消化用既酵素 分解唔到食物吸收唔到入面既營養 最尾all番出黎 即係消化不良
另一個情況 就係俗稱既濕毒 體內毒素多 阻住營養吸收
仲有就係身體機制出左問題導致新陳代謝減慢或者係中醫所講既個人太虛寒導致酵素不能正常運作 消耗更多能量消化食物

你黎黎去去都係圍繞住食得高卡就一定肥
完完全全咪係我講既見人瘦就食多D野見人食咪食少D野既on9理論囉
理解完點解有人會食極都唔肥先再出黎鳩嗡啦
唔識無人話你廢 但係唔好有人糾正你個陣仲牙貶貶
仲叫人食3-4000卡路里野就肥到
你睇樓上條垃圾lab tech大家醫院同事都「不斷討論」就知
佢壓力好大 好多人都好中意笑人
柒咗畀人笑係正常 但係咁樣講人真心好賤
但係連登風氣而家就係咁 大家都鍵戰 好多時都冇乜尊重可言
或是一開波我高估左佢同理心
無謂為無謂人浪費時間啦巴打
咪理佢啦 句句都顯出覺得自己好撚高高在上咁 懶係站在道德高地 成個post針住一個人嚟屌 又係咁話lab tech低賤
利申完全封鎖左好耐 頭先解封丁下on9言論
真係有厭食嘅話好慘 能醫不自醫
條友已經將醫院裏面唔同post完全分晒階級 佢屌個巴打第一句係做lab tech有咩資格笑人醫生
咁佢有咩資格笑個女學生先
唔好下下將所有野撈埋黎講

我屌佢低賤係佢唔識同理心姐
邊忽靚仔 好樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞