我係劉馬車,你班死毒撚咪撚左網絡欺凌林慧儀妹妹啦!!!

104 回覆
47 Like 518 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=x0wktXfm6DU&t=80s

真係好撚憎你班死毒撚,日日只係識得係部電腦前打飛機,無撚用架你地,大人大者走去集體欺凌一個妹妹,慧儀係個好女仔,我警告你班死毒撚食屎狗咪撚再搞9佢!!!
連登風紀
咪撚玩啦五寶
講搞小妹妹邊有連登仔比得上你呀劉馬車

搞妹搞撚到要返支那踎監點夠你玩呀
你認第二都冇人敢認第十啦
發生咩事
強姦犯都好意思講人
劉馬車在2016年3月28日在羅湖入境時因涉嫌干犯猥褻兒童罪,被深圳市公安局福田分局刑事拘留,其於同年5月4日被逮捕。判決書亦提及劉馬車之前於2015年3月3日、2015年11月26日及2016年2月15日牽涉猥褻兒童案。
法院裁定劉馬車強制猥褻罪及猥褻兒童罪罪成,各判處有期徒刑一年六個月,合共執行有期徒刑二年六個月,刑期至2018年9月27日。

垃圾人渣扮正義
強姦犯
收嗲啦戇鳩仔 我屌你老母呀
食屎狗劉馬車
連登仔=一班死垃圾,如果慧儀比個西你地奶你班死毒撚即刻狗衝啦!!!
第一個就係閣下
咁你又post上黎
死廢青
伸個頭入馬桶學人講垃圾
連登仔之前不斷吹奏劉馬車呢類垃圾
到而家畀人兜口兜面屌柒
就反轉豬肚

衰撚過condom
馬車
我愛馬車
你條撚樣鳩痕 係女面前扮晒正義
如果慧儀比個西你馬車奶 你鳩唔鳩沖?
agger, 為咗呃 view 真係乜都做得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞