想喺香港終端砌電腦 有冇伏

78 回覆
7 Like 28 Dislike
好驚呢d用二手件,就算高登黃金d鋪都信唔過。

最後我都係自己買件學砌,上youtube大把外國砌機教學好詳細。

最常見既問題就係機箱揪線插底板既位置,同火牛揪線插落邊度,其餘都係好簡單,走線又可以自己俾d心機走整齊d,出去砌d人唔撚理鳩你,求其塞晒入去就算
正常既食咁多層人
白汁腸佢
而家用緊部電腦都係呢到買
2017年頭買,到而家都無問題
勝在唔洗出去鋪頭慢慢執
砌好哂,送到你屋企
落單到送貨速度都幾快(當時)

比貴少少當買佢服務
利申先 唔係打手
我宜間部腦就係呢個店買
呢間嘢優點係勁快送貨 同埋服務好 會有專人解答你問題
不過壞處同上邊巴打講嘅一樣 價錢真係唔會特別平 睇你要時間定想平d
Terminalhk 唔會,全部跟盒送嚟,信譽一定好過黃金高登
線走得真心幾靚,之前壞粒cpu 仲問洗唔洗幫我rma

但係但係但係,真係好貴囉
利伸,幫襯過一次
lm

插顯示卡都唔夠力要人上門幫你插
重要插 display 都唔駛點用力
你唔熟邊間都有唔同程度既伏 冇撚得攪
我都想知有咩大伏
洗耳恭聽
我同佢地無任何關係
唔係架...我試過張display backplate 撞咗motherboard output 同少少機箱 我搞咗個幾鐘先削到佢入去
其實間間舖都差唔多
你話壞唔壞呢就唔關間舖事 係廠問題
你話保唔保呢都係講間代理閪唔閪
價呢就間間舖都有某啲product 做promo
你唯有間間格下價
咁服務就某幾間應該會棹忌你係呢到大大聲聲屌柒佢嘅
貴過出面但件冇問題
點樣跟盒?
d硬件全部有留盒比你?
on9先揀即刻跛
係,機會砌好係機箱盒
其他空盒連埋用唔晒果啲配件,好似sata 線咁
咁幾好wo 唔怕二手件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞