見到呢個post 唔入黎嘅人 2019年杏家慘

1001 回覆
3643 Like 157 Dislike
https://www.reddit.com/r/worldnews/comments/c4i0xc/china_says_it_will_not_allow_hong_kong_issue_to/?utm_medium=android_app&utm_source=share
各位巴絲打幫手upvote感謝

[ 一人一post ] 626 朝早9點到夜晚9點!目標係G20 ! 一定要出!
https://lih.kg/1254443
[ 一人一post ] 626 朝早9點到夜晚9點!目標係G20 ! 一定要出!

除左推人地626 既post, 大家可以
一人一post推到成頁都係626!

(懶既直接係最底copy再開!)

我知出黎太密係唔好,係攰,
但626係一撚定要出!指向G20!

[香港本地]
6/26朝早9點開始-野餐結束

日頭要多人,夜晚先會多人出!

[海外集氣 - 澳洲_墨爾本]
6/26晏晝5點

6/27朝早10點

大家可以不同意,但記得不譴責!

拒絕分化、槍口一致
對準殺人政權
不退不讓!

https://m.mingpao.com/ins/港聞/article/20190624/s00001/1561345247367
【逃犯條例】外交部-中國不允許g20峰會討論香港

張軍強調,港府修訂《逃犯條例》[size=2]等一系列舉措,是維護社會公義,彌補法律制度缺陷,
是完全有必要的,中央政府也會支持。[/teal]

張軍重申,香港是中國的特別行政區,香港事務純屬中國內政,任何國家無權干預

口交部已經驚到出聲

各位香港人更加唔應該俾佢停
唔理用任何渠道都一定要draw多啲noise

令議會嘅事唔再局限喺立法會入面 而係連繫到香港街頭甚至海外

堅守底線,
因我們沒有退讓的理由。

不撤不退!

6UO
kk
香港加油!
DLLM
Blocked
我屌你
on9
cls
Ok
Blocked
blocked
Test
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞