【痴撚柒線】19歲港女周街話人視姦佢 影人上IG公審

1001 回覆
4938 Like 48 Dislike
發覺香港普遍女人都有自信到痴哂線
https://lihkg.com/thread/866343/page/1

上次單超自信港女我都已經覺得痴撚線
估唔到今次仲有件更加極品既痴線閪
點解香港女人真係可以有自信到呢個地步
諗返起幾年前件精神病中女日日影人上FB話人視姦佢非禮佢
果陣都仲覺得老左冇哂異性優待
搞到有精神病都唔出奇仲覺得有啲可憐

點撚知見到呢件極品先發現
原來係香港十幾歲人已經可以痴線到咁柒樣

果啲周街話人視姦佢非禮佢既痴線老閪中女嬸婆
原來係天生架
仆你個街

搭飛機比佢影

搭地鐵話人望佢素顏

搭程車都比人影上網屌死乞衣

戇撚鳩架屌你老母
點撚解香港痴線閪人可以有自信到呢個精神病態既地步

你話你好撚靚女 我諗大部份男人都算鳩數忍多你三五七年

哈 屌你老母一望相就知東南亞種
成個菲律賓賓印傭咁款

都可以自信到周街影人上網公審人

仆你個臭街到底全世界有邊一個地方既女權
係可以高到呢個地步
高到可以孕育出呢種閪人既境界??

屌你老母閪真係唔撚貼呢啲臭閪街招都唔撚使係香港做男人
諗返起之前睇過段大陸蝗片
發現除左香港之外
每個地方既男人都好能有自信
毒撚都比自己8分9分

相反正常樣女人就比自己4分-5分
而係香港就完撚全相反

普通男人就比自己4分5分
痴撚線自信豬閪就個個比自己10分屌你老母
https://www.youtube.com/watch?v=1Y9ImtVcpA0
唔係咁多厹 港女唔會咁有自信
自信到周街影人上網話人視姦佢
就已經唔撚係狗唔狗公問題
係香港好多女閪人已經有精神病既地步
條眉去撚咗邊
呢d女 千期唔好屌醒佢
等佢痴落去
食緊飯俾d咁既野我睇
一係太靚,一係太醜太奇怪先會俾人望
佢應該唔會係前者
等佢報警告多幾條友只會煩到人
好撚想知呢啲閪人周圍既人到底係乜野人
乜野成長背景
先可以造就到呢啲戇撚鳩既人出現係呢個世界
哪來的自信
人地心諗
條女咁撚柒 咪出嚟影響市容
痴線 但認真..應該係精神有問題
算啦
定佢著得好小布?覺得d人視姦佢所以咁抗拒
好撚有自信喎
可能屋企有d錢 一直都比人當公主咁照顧
覺得自己寶真係公主
其實佢可以死心,冇可能會有人望佢
佢啲朋友每次見到呢堆stories到底會有咩感覺
好大機會係望條眉
有時出街見人冇眉我都會望
豬到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞