[伯利恆的主角] Janice 衛蘭 & Jill 衛詩 迎接2019 集中討論區 Post (4)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
追星呢d野唔後生做唔通等幾廿歲先黎追咩
贊成!
所以追星之餘亦都要識下其他fans, 中和下就唔會咁毒
我覺得係以前未搵到一個我極欣賞同覺得極值得支持嘅歌手,但依家有
我覺得人大左識點樣去欣賞一個人,所以我鍾意Janice
蘭姐又真係一個接觸過之後會發覺佢親民到零距離嘅明星
佢真係會當fans係朋友, 今次你講佢知咩名, 下次佢叫得出你個名
係就好
唔知幾時開賣呢
你下次見佢考下佢
好驚佢唔認得,會好灰機
咁你出多幾次活動令佢更記得你
佢有活動先得架,有我實去
大家會買幾錢飛?
呢次380啦我諗,除非大家有咩計劃
就係欣賞佢唱歌好,人品好,性格好堅強,面對咁多年咁多攻擊(主要外觀上)同壓力都堅持到,一個女仔成日比人話肥真心好慘
2013生日會第一次見佢真人比碟佢簽..問我what's your name?
好記得2014叱咤記者會係希慎搞..有理無理早d閃9秒9衝去搵佢簽名...記得5點3x分去到做緊訪問...之後比碟佢簽..問題係我唔記得講我叫咩名就想janice寫我個名落隻碟度 之後janice問我:「你叫咩名呵?」..我都有d尷尬
到2016抽到飛去天台音樂會真係開心到難以形容..等到頸都長...畢竟係轉左新公司第一個活動...完show時比碟佢簽..因為都有係facebook同janice傾過計..所以我膽粗粗問janice你記唔記得我個阿呵? 佢話記得..果下我真係開心到顛
買左最貴飛..等拎
咁快買左!
me打算880
頂你快到咁
你到時好好enjoy呀..畢竟幾次都無去
有得買啦咩??
尋日都睇得出佢認得你
畢竟都出過好多次活動 你有聽到我同janice講咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞