[ 💚💚💚 ]「我的港女老婆」cacayu 俞嘉敏偷食整合po 21

1001 回覆
118 Like 10 Dislike
開個樓先 之後再貼圖
肥絲你唔撚好煩先啦

個核突佬插畫家抵死啦

有無比人分身家?
你幾時仆街死 祝你一世溝唔到女 娶到老婆都比綠帽你帶分鳩你個仆街身家
完全封鎖睇唔到隻肥嘢
多謝佢幫手推post
屌你老母
咪撚騎劫
12m樓契找數啦食蕉
留名
拎12m樓契出黎先學人講分身家屈機狗
#4 有1個正皮
ca嬸一場嚟到就同我哋分享下你嘅喜悅啦
留名
仲有
我真係唔想理埋啲分身account, 又唔夠膽用真身出嚟留言
見你又走出嚟挑機, 睇返個facebook wall 仲hide 晒成有野 (尋日無hide)
得個3個friends, 以為無人知道呢個係咩account
一早就起晒你底啦

戇鳩真係無得救
(嗱, 我唔知真身係邊個, 唔好對號入座 )

屌你死八婆又話唔做KOL?
2018年聖誕 失敗星同 勾佬前妻CACAYU 求婚
HK01報導:
http://hk01.com/sns/article/275216
TOPICK
https://topick.hket.com/article/2239104/
網民表示:無錢買梳化?

奇怪佢做乜唔晒戒指時 第二日就立即開POST講廢話.老虎狗乸做乜突然咁聽話?
順道晒隻又巢又肥又黑既手指帶著隻鼻屎咁大既戒指出來(又無火又唔白唔知係乜垃圾石)

認真去愛?真愛呢幾隻字出至你口呢句說話真係好諷刺

家人祝福? 你未來姑奶同你割蓆窩?

hi ca嬸你做乜講乜都無用架啦,呢到會繼續追擊你 好自為之.
樓主做乜個標題連名都錯左
明明20都係你開
sor呀 做緊野拿拿林開返比你哋搞成咁hahaha都叫你哋開架啦 見緊客攝時間襯未1001 開post呀頂
支持推足一世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞