點解任記要出多部機同sony鬥,而唔合作

50 回覆
7 Like 79 Dislike
內你老母咩
你腦中得xbox係因為得佢跑出咋
你又唔計埋apple TV?
而家啲人好似你咁撚7廢只係買一部機架?
大把人Xbox+switch / PS4 + switch
日本成功擴大咗個市場之餘
增強番成個國家嘅軟實力

以你嘅definition
Google嘅Android同Apple嘅iOS咪內鬥得仲勁
你又唔叫佢地溝埋一齊出一個platform就算?
支那人大統一思維屌番人地優質文明話人地內鬥
咁中意合埋一齊,樓主一定好中意現在嘅港鐵
歐美只出一部xbox
但日本就出兩部
唔係內鬥係乜?
內你老母咩
你腦中得xbox係因為得佢跑出咋
你又唔計埋apple TV?
而家啲人好似你咁撚7廢只係買一部機架?
大把人Xbox+switch / PS4 + switch
日本成功擴大咗個市場之餘
增強番成個國家嘅軟實力

以你嘅definition
Google嘅Android同Apple嘅iOS咪內鬥得仲勁
你又唔叫佢地溝埋一齊出一個platform就算?

一巴煎落樓主度
android, ios 有獨佔APP???
台灣資深遊戲工程師分析:NS總體性能不如PS3,甚至也不是能完全超越PSV

http://relativisticjet.hatenablog.com/entry/2017/03/21/204849
廢過PSP 同gba差唔多
老任d獨佔game逼到人買主機
點解唔賺多筆
利申 雙修
邊有得咁比
consoles點可以直接睇cpu clock就話邊個勁
睇gigaflops都仲叫有參考價值
不過連system都唔同 好難直接比較
利申得PS3同PS4
無錯,打機 睇clock 評性能跟本有問題,,睇flops 都話可以比下

所以 要抽水既位都抽錯已經係有問題
跟本就係界票行為
大部分玩家只買一部機
ps4已經賣左8000萬部
switch得2000萬
如果switch啲game出落ps4度肯定賣多四倍
靠獨佔驚吊命
你都on99
到時候你就會話單一化,
人地咁有競爭game先會有比較而做得好。
唔通好似中國人咁全世界抄黎抄去,出同一樣野
你玩埋我果份
我地PS4玩家不屑玩呢啲卡通驚
ns好賣過ps4 wor
掌機果邊sony 有新機未先

掌機同主機係咪無痛行同一隻game先

ps4 8000萬鎖量
switch 得百零萬
淨係美國今季都350萬
NS 係2000年後1年半內銷量最高主機
老實講
switch好多GAME都唔啱掌機玩
啲野咁咁細睇閪咩
當年老任起sony飛腳先有ps
sony依家做起左同你合作?
此post已完
sony一早打算自己搞
NS呢部野仲弱過PSV
鬼有人買

任記奶sony鞋底都無得合作了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞