有無巴打知道邊道整扁平足鞋墊好?

21 回覆
0 Like 0 Dislike
Dr.Kong 得唔得? 見過有成人著嘅鞋賣.
上網見過一間賣量身訂造嘅鞋墊 $2980
巴打睇下有無用
豐盛羽毛球鋪有隻扁平足鞋墊300蚊左右
[url]http://footspine.com.hk/訂造鞋墊/
[/url]

岩岩好1999 有x光片帶埋x光片
Dr kong
Dr Kong 咪有扁平足鞋墊
用過有個半墊足弓位托得高夠實淨,企成日都唔會痛,不過只啱皮鞋用
我自己係有嚴重扁平足, 以前最多行到累, 唔會痛
但上年跑完10K之後就奶野, 睇左成年物理治療
依家先叫好D, 同埋痛完幾日會好返

皮鞋 - 買ROCKPORT, 唔使買鞋墊

早兩日我係美食+唔知咩咩節
見到一個BOOTH幫人做跑鞋鞋墊, 做PROMOTE 3000蚊兩對
我買左...未預約時間上去整
希望冇中伏.......
清 怕唔怕年紀愈大
後遺症愈多
我都驚呢樣
怕. 人到30 發現回復能力冇以前咁好
所以做鞋墊走唔甩
皮鞋冇得再型著尖頭florsheim
出街已著acis冇著red wing (但搵緊方法想著返)
想搵啲啱運動鞋用嘅,thanks巴打先
我都26 了
以前著vans 著平底 都捱到下
但今年開始易攰左...
我上網話 盆骨位都會有影響
今日又買左對
個牌子叫dr feet
運動鞋墊黎
270$
唔係講笑,唔係tailormade個d 用料唔夠硬淨,好快比我踩返扁,度腳訂做左兩對,的確好過量產個d,用左膝頭舒服好多👍🏼
巴打想問是咩牌子
有無巴打識footlab
即時度身訂做一對鞋墊
行過奧海城見有tooth擺
買幾對有折
想睇有無巴打需要抱團
本身對腳好扁,連做鞋墊條友都話係好扁 度身訂做咗一對之後老實講我冇覺得有啲咩大分別,但最緊要長遠對對腳同膝頭好啲,唔好老咗腳痛膝頭痛就後悔莫及
咁多位巴打係 腳掌定邊到痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞