[客觀分析理性討論][多圖]嚴選來年KPOP界十大女團

65 回覆
2 Like 16 Dislike
點理性法
可唔可以逐個排名解釋
要求唔多
每個團100字就夠
我地琦b打鳩你

退左喇咩?source呢?
下年三大都出新女團喎,咁快"嚴選"
屌你老味wjsn luda都咁後 mamamoo都仲前過wjsn
仲有見到izone第一都知道唔撚洗睇啦,客觀條毛咩屌
fromis_9 有個同wjsn 個一樣樣
我雨琦
MOMOLAND❤都冇 收皮啦
緊係Nancy❤啦 你都
有無圖睇下=.=
你睇今年個勢就知mamamoo下年肯定上頭3,
bp就自取滅亡,jennie加演唱會 個朵已經臭哂,有排洗
rv同twice都係食緊老本,每次cb都係得fans吹捧,冇話題性,個頭位頂多霸多一年
反而mmm每首都贏哂唱功口碑,最近華莎嘅鬼婆風格仲贏埋話題,
至於gf就要睇1月首歌掂唔掂,掂嘅話隨時過埋bp
iz*one就岩岩起步,贏個勢唔出奇,但係女團始終太大競爭,唔同男團,啲女fans咁專一

估計 twice>mmm>rv/gf>bp/iz*one
rv同twice都係食緊老本,每次cb都係得fans吹捧,冇話題性,個頭位頂多霸多一年
反而mmm每首都贏哂唱功口碑,最近華莎嘅鬼婆風格仲贏埋話題,加上出道幾年嘅女團要靠嘅一定係女粉,mmm靠女粉已經贏到開巷
iz*one就岩岩起步,贏個勢唔出奇,但係女團始終太大競爭,唔同男團,啲女fans咁專一

反而mmm每首都贏哂唱功口碑,最近華莎嘅鬼婆風格仲贏埋話題,加上出道幾年嘅女團要靠嘅一定係女粉,mmm靠女粉已經贏到開巷

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞