有關STOCKX買野問題

41 回覆
0 Like 3 Dislike
係咪全數退
email話係 但係個匯率唔知佢點計了
要等2個工作天先知
你望下佢個原價 都唔貴
但你加埋佢個運費都要130usd
其實就無其他人所講幾千蚊咁貴 但係依家唔買 佢就會升 市場上永遠都係得咁多件

不過最近見到喋血既tee 開始貴
嘩..係佢到買真係好煩
我都係第一次唔pass
不過都好過佢寄過黎係假/QC差
其實都唔煩 只係耐
算係咁....
同香港買家交收,靠你肉眼check完,交收過後無人會理你
耐已經係最大問題
買對鞋等1個月都心急死
點知等完仲要買唔到..
然後再買仲貴左2百幾蚊
都唔知仲買唔買好..
收到退款 蝕左96蚊 痴線
中伏 寄左另一件野黎
退番貨?
係stock x 大大話話買過成30次野,Supreme , Palace, Kith都有買過,係要等耐d,但好過你去同人交收買,比stock x 貴2-3成又唔知真定假
一DD啦
有D計返 香港自己去交收黎CHECK都平既
但係STOCK X佢每件黎計運費真係貴成3-4倍
SUPREME既BOX LOGO衛衣/TEE 就真係係STOCK X買 計埋運費都平過係香港買既
我美國集運先寄黎,我唔介意等既
同埋stock x 買5次送1次運費
暫時仲未雖要到用佢住
或者有一日想買件BOX LOGO衫就會搵佢
巴打用開邊間集運?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞