<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁 [2]

1001 回覆
112 Like 15 Dislike
M&M 個工商完整版下禮拜一會擺月曜
最後感言部分有洋蔥
岩岩youtube睇完, 睇到台灣粉絲入場個下真係感動咗
由最初唔多人睇, 到而家佢哋可以有100枱人去支持
呢個唔簡單,而且佢哋成個製作團隊都係「一家人」feel
真係好感動
我都睇完,由最初連廣告都冇,到依家見咁多大牌子都買佢地個工商時間,真係得來不易

間飯店個廚房好有規模,設備又新
菜色又足料,個雞湯煲4日
仲要果4日係壓力煲,4日後啲料無咗一半,啲湯應該真係超濃
成70隻雞, 2條金華火腿
好似係巴打來?
幾時有機會搞個香港場
仲要有得上台講野 好葡萄巴打

邰哥幾個月直播話睇左報表 仲未賺到
不過今年都明顯多左業配 希望今年可以賺到啦
同埋多埋yt 深度會員都應該幫補到下 琴晚直播前直播百祥話依家有一萬個深度會員 如果有2,30萬就唔洗再接業配
大家記得多多支持
電視台唔接廣告點得
多謝eric一直撐著
推多次
深度會員係點玩法?
75係台幣,港幣收25蚊
原來25蚊港紙咋
希望Eric盡快回本
賺唔到呀
之前百祥喺破百萬嗰直播話
Eric叫佢唔好驚,話我都未驚你驚咩
好覺得好感動

詳情:
https://www.google.com/amp/s/www.ettoday.net/amp/amp_news.php%3Fnews_id%3D1307760
25蚊真係平, 一個月起碼有4集一日系列睇, 平均都係6個幾
唔知佢D工商時間收費係幾多, 佢始終唔同電視台比條廣告片播就算
木曜又要諗idea, 搵人拍, 最後自己拍埋, 成本高好多
btw已經2個幾月仲未有木曜6大金剛個人q&a
食個飯都無咗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞