老夫少妻行不通?跳水皇后伏明霞傳離婚

151 回覆
138 Like 11 Dislike

一個年老力衰, 另一個狼虎之年
同埋佢係奧運冠軍,要攞身份證好易
轉頭梁錦松破產
伏明霞以前跳水果陣靚喎
無錯。 結婚咁多年唔可以屈佢話只係為左身份證。 而且佢要身份證專才移民都得啦。

而家個情況應該係女人40如狼似虎, 松仔餵唔飽佢, 所以要搵過個
你就on 9啦, 識揀一定揀老野。
搵個官2代, 又花fit又臭檔, 大把女埋身, 睇住佢出去玩又受氣, 仲要唔知幾時先有身家分。

搵個老坑, 又無本事滾, 當你如珠如寶, 好彩10年8載香左份身家就係你既, 橫計掂計都有著數。
靚嘅就屈係整容雞呃身分證
根本原因
作新聞都作好少少啦,咩因爲「老夫少妻」而鬧離婚,十六年前都係老夫少妻黎架啦,冇原因就亂柒咁作,又唔make sense,明霞公主都就收經啦,仲狼咩虎之年呀,老撚屈到嘔,睇到好撚老尷
記者咁低人工,可以想像咩人先會做
40 邊會咁早收經
就算大D收左仲狼呀
楊錦松
楊振寧
何志平
所有廢老娶大陸女人都係呢個下場
呢個屋企有錢唔會比大陸女人連層樓都搶埋算叻仔啦
佢老母嫁佢咩心態?當做老人院看護?
唔知佢有冇出去偷食
佢攞1000萬出黎日日屌個23歳都得啦,駛唔駛一半身家
但梁錦松娶伏明霞應該好似中國送外國熊貓咁,用黎同中共建交
當年大陸無而加咁有錢,仲算好「窮」,呢個post好多後生
唔好睇到班報紙佬咁鄭子誠。佢哋純粹唔識字無墨水啫
23歲,女方又未係好大需索,男方五張又岩岩好開始要休養生息,咁咪琴瑟和諧囉。但一邊把火愈黎愈旺,一邊桶火就愈黎愈少,仲點救火呀
呢度個個話伏明霞乜乜乜,其實大陸妹黎計,佢都算好架啦,跟左司長咁多年都冇靠害,就算而家欲求不滿,都冇話四圍唱司長性無能啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞