[變形金剛] 老變集中營 (3)

538 回覆
1 Like 2 Dislike
家陣我訂嘢就竹一定係robo.
現貨就睇三樓以外邊間有/就腳就邊間買
你意思係向左右提高?有架

應該話手指有關節就更好
手指就算啦,電影二同三果兩隻都係無
同埋我麻麻地狂派啲手指成日都咁崎
ss 越出越正
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hongkongers-support-congress-introduce-and-pass-be-water-act

支持美國推出be water act同將來通過佢
快d入黎簽署
表達香港人既支持和立場, 對付班賣港狗官同奶共派
呢排大家無乜聯署要簽, 比個任務大家, 就係簽左佢同發出去比人簽
robo 其實態度都係一時時
佢地成日同熟客吹水,生面口就唔會點彩你
你買嘢比錢佢實唔會西面你㗎

同埋我幾次去睇d嘢佢現貨都賣晒,問佢會唔會再返貨次次都話唔知,可唔可以落訂又話唔得
3f係不嬲串過狗,盡量唔會幫襯,塊面西到
如果講服務好,現時賣鐵工果個就真係好,wtsapp有問必答

或者有時唔知隻嘢叫咩名你俾圖佢佢都會答你,就算佢冇賣都會答你
其實好多間都冇乜問題,ins除左尋仇寶其他都正正常常,買marvel legends,black series個間都okay
但3f個間hb態度西到其他方面再好都冇用,建議佢請個店員打理好過,自己西真係唔好搞cs
有人整咗g1比例想像圖 不過fortress maximus仲大隻過unicorn

3a文叔香港派貨未?
今日收到貨
邊間訂?
而家siege 銀河文咁多套補件,邊套似最好?
想搵番舊款鐵工廠,有冇ching 知邊到仲有/有冇ching 想放,thx
有無去開AR?
有呀,但舊款冇乜了
AR都無就可能真係要蝈淘寶先有
試吓robotoybase搵
toyer cxxy
電影版老變要變得、又好睇係咪得takara mpm 果set
yes mpm係有版權最高級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞