香港真係愈嚟愈多TB

107 回覆
161 Like 21 Dislike
未見過有TB 啲格係唔閪
想睇駁唔到又要嬲果個閪樣
全港最窮果隻TB
按目前硬件技術既發展,全球既TB都愈黎愈多,想像下,以前一開始磁碟既幾十KB, CD既幾百MB到DVD, USB手指既1GB, 8GB, 16GB.到後來既硬碟閒閒地都1TB, 2TB。仲以,仲唔係全球都愈黎愈多TB?
我都覺
勁閪同串 聲大夾惡當自己好man
其實D大公司係咪應該禁止TB既出現,阻止人地返工女人扮男人
換轉男人做偽娘又唔撚比
TB返工D制服著曬男裝就得
嘈生曬
有冇上報衛生防護中心?
男女平權
Why
https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20181219/5904731
4歲女童遭擔當「保母」的女同志情侶虐待至昏迷,涉案同志情侶今早在區院認罪。庭上透露,男性化打扮陳天佑(36歲)和馮嘉寶(41歲)維持情侶關係已12年,在照顧女童期間,曾拍下一段長達10分鐘的虐待片段,片中只見兩人用夾文件的大鐵夾鉗住女童鼻子,其間不但說出粗言穢語,更厲聲呼喝女童,要求她開聲承諾:「如果我再講大話,就塞落垃圾桶,掉出街。」片段最後輾轉落入女童生母的友人手中,再轉交警方調查,成為本案重要證物之一。
相關新聞:拳打捏陰火機灼虐4歲女童致昏迷 女同志情侶保母認虐兒

暫委法官何俊堯要求控方在庭上播放有關片段,片段中受害女童稱呼次被告為「契媽」,次被告則喚首被告作「老公」。
揚言要將片段上載到Facebook和YouTube
片段鏡頭一直拍攝女童。身穿睡衣的女童,鼻子遭大鐵夾鉗住,啜泣聲不斷。首被告厲聲要求她承諾不再說謊,次被告揚言:「我錄緊影㗎,下次仲勁呀!」眼泛淚光的女童啜泣表示:「我唔知呀……」及後有一隻手拍打女童鼻上的鐵夾,首被告並說:「你自己平復吓,你自己問契媽。」
女童及後邊哭邊道:「契媽……我……會聽話……」次被告即謂:「識嘅原來,影住佢﹗」又揚言要將片段上載到Facebook和YouTube,「周圍畀人睇,睇下你幾咁曳」。
首被告及後不斷要求女童自行說出「如果我再講大話,就塞落垃圾桶,掉出街」這句子,但女童未能依言照做。首被告遂怒斥:「你夠X薑,你試下唔用個腦記住,咁簡單嘅嘢都唔記得,即係冇心裝載。」
首被告:夾到個鼻高X咗
鏡頭一度拉近聚焦拍攝女童臉部,有人伸手扯住女童衣領。首被告稱:「你同我拎個屎忽腦出嚟記X好住﹗」次被告插話:「佢唔係唔識講,佢唔講咋,佢識講㗎。」首被告厲聲吩咐女童深呼吸,女童聞言舉高雙手並大力呼吸。次被告及後斥責女童「唔X集中」,首被告則謂:「係咪要夾埋個嘴先得!」
及後有人將鐵夾拿下,首被告即謂:「夾到個鼻高X咗。」次被告附和稱:「係囉,靚啲囉。」女童顯得一臉惶恐。首被告再次要求女童重複承諾不再說謊,次被告在旁說:「佢特登㗎,因為你夾X佢嘛,佢報復心好……」片段至此中斷。
死tb 愈多證明香港愈多精神病人
好憎Tb
上個禮拜見過一個入男廁,從身形外貌我都幾肯定佢係女人嚟
當人哋盲㗎咩
我諗佢都唔介意,佢當正自己係男人
其他人介意嘛 好心入殘廁
下次話

小姐,呢到男廁嚟喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞