【公投】到底私影學生妹-晴兒 晴天的孩子 究竟係唔係雞?

348 回覆
634 Like 62 Dislike
我一直都好好奇
果啲十幾歲讀緊書就已經識得利用自己身體
show波露腳賺男人錢既私影學生妹
到底係啲咩人 係啲咩女仔
一般普通十幾歲仲讀緊書既女仔邊會諗到呢啲搵錢路數

所以呢班女仔究竟單純係姣底、定係好高智商
抑或係自戀型人格障礙呢?

今日我地既主角-晴兒!
晴天的孩子!就會為我同入黎呢個post既你地帶黎答案
有請!!

之前佢ig story仲有幾段係張床趴低show波自拍既片無cap低到
但我相信剩係童顏絕領都夠毒撚同阿叔J
好唔好J就見仁見智啦

不過剩係幾張私影相就問人到底係咪雞
實比而家班 she.com 惡毒女權閪同中大肥mail班fd 屌
正常人都知而家班連登班女權閪係幾撚惡架啦
明明以前舊登仲係毒撚壇既時候
言論自由都未試過收窄到咁既程度
好 廢話少講
事源今日有另一個上左熱門既post:
孖辮墮胎雞出150蚊寫真
https://lihkg.com/thread/940982/page/1

樓主提到:
18歲臭雞上年去深圳墮胎
個bb仲要唔係佢男朋友嘅(一男一女自拍張圖係佢同bb老竇 男嘅唔負責最後搞到要隻雞嘅男朋友埋單)
拍拖期間多次瞞著男朋友同影師上房影相
拍兩次拖最後都比人飛咗
仲成日問前度攞錢
落仔前喊到梨花帶雨話驚痛
最後話:好撚開心個肚少咗個賤種(我想講個bb係無辜)
而家出嚟賣貞節牌坊出「學妹系列 / 小狼系列寫真」
真係一朵白蓮花

不過乜野prove都無就消失左
但當時我睇到 直覺話比我知樓主唔係咩私怨撚
呢啲十幾歲就露腿賣肉既姣婆做得出呢啲事一啲都唔出奇
再加上post入面唔至一個人確認件事

所以我就本住大膽假設 小心求證既精神
去搵左晴兒 曾經既朋友去求證呢件事

為左保障告密者
對話會CUT哂頭像
希望起到佢底既巴絲都唔好貼佢出黎啦
一開始既時候呢位晴兒舊朋友係唔肯想講既
等左我成個下晝
就憑佢既態度我相信佢並唔係隔離既樓主

然後終於開始肯講
貼左張晴兒EX既相出黎

經對比同隔離POST呢張相入面既男仔係同一個人

所以都幾肯定佢唔係鳩吹係真係知情人士
跟住落黎就係有關隔離POST樓主指
晴晴 比人中出即飛墮胎既指控

原來女神晴兒唔係比私影雞蟲中出
係比聖言仔屌大肚
而且好自豪bf一定會信佢 睇黎佢對自己講大話都幾有自信
時間係2017年既新年
即係大約差唔多兩年前
亦都提供左經手人既名
曾廣溢
你不得好死

以上似乎都為隔離post樓主既指控新增一份側面證供支持
唔再似係單純私怨報復
好 等我地返返去POST一開始既問題
究竟十幾歲就出黎做私影雞show腳賣波既女仔究竟係咩人黎

首先假設呢位晴兒舊朋友唔係隔離POST樓主
即係話有兩個人證實呢件私影學生妹曾經失控係咁鬧自己個肚帶好多麻煩比佢
而且好得戚咁話佢BF一定會信爆料人話佢墮過胎

再綜合佢十幾歲就出黎用身體賺錢既行為
同埋佢平時ig成日出story屌鳩人既性格
如果假設呢位私影學生妹有人格障礙
對道德不在乎、對生命無同理心、同埋ig展現既極度自信+自戀(乜野晴天的孩子 為你們帶來晴天的笑容
咁樣一切既解釋就好通暢

但以上資料始終都無辦法100%證實真偽
所以懇請各位陪審團為以上案件作出裁決
學生妹晴兒到底係唔係雞呢?

係呢層樓或者POST頂留正評/負評作出裁決

正評 :裁定晴兒臭雞罪名成立 屌你老母閪十幾歲就出黎做
擺明死臭雞比人中出落仔仲大條道理

負評 :裁定晴兒臭雞罪名不成立 當庭無罪釋放/
我係連登最惡既女權閪 身體自主關你班死毒撚/妒忌閪撚事
到最後等我地一齊欣賞下童顏學生妹女神晴兒~
晴天的孩子既酒店私影美照

順帶一提
女神舊朋友同隔離post都有人話晴晴而家係made in hk度做
唔知有冇機會撞到晴兒bb來一發呢

一齊欣賞晴晴既近照

私怨擺上連登?
問埋佢d朋友係唔係同佢好大仇口
利申 有睇上個post
lm
樓主真係有料
Lm先
依家啲00後真係唔掂
咁細個就成隻雞咁

利申 好少屌人係雞
識佢
樓主去搵佢之前 買支津路黎飲下得嘛
我點知佢係咪雞
我淨係知雞都好過佢

依啲妹妹仔行撚開啦,最憎心地差又蠢嘅人,修飾吓都唔識
好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞